SİYASET Haber Girişi : 09 Ağustos 2022 16:15

İYİ PARTİ İL BAŞKANI MELİH KIRKPINARDAN, ERZURUMSPOR FK BAŞKANI AHMET DAL'A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

İYİ PARTİ İL BAŞKANI MELİH KIRKPINARDAN, ERZURUMSPOR FK BAŞKANI AHMET DAL'A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
İYİ Partı Erzurum İl Başkanı Melih Kırkpınar yönetimiyle birlikte, Erzurumspor Futbol Kulübü tesislerinde, yapılan kongrede başkanlığa seçilen Ahmet Dal'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İYİ Parti Erzurum İl Başkanı Melih Kırkpınar, Erzurumspor Futbol Kulübü tesislerini ziyaret etti. Beraberinde İl Yönetimi ile birlikte tesislere gelen Başkan Kırkpınar, yapılan kongrede kulüp başkanlığına seçilen Ahmet Dal'A hayırlı olsun dileğinde bulundu. 

 

 

 

 

Erzurumspor'un Dadaşların göz bebeği olduğunu belirten İl Başkanı Melih Kırkpınar, " Erzurumspor Futbol Kulübü'nün başarısı siyaset üstüdür. Erzurum'da hemen herkesin taşın altına elini koyarak, Erzurumspor'un başarısı için çaba harcaması gerekiuyor. Bu anlamda yapılan kongrede Başkanlık için aday olan ve seçilen, genç dinamik başkan Ahmet Dal'ı ve ekibini kutluyorum. İnşallah el birliğiyle kısa sürede Erzurumspor'u tekrar Süperlig'de görürüz" dedi. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Erzurumspor FK Başkanı Ahmet Dal'da, " Kulüp olarak zor bir dönemden geçiriyoruz. Ancak, bu zorlukları aşabilmek için planlarımız da var. Tüm Erzurumlulardan bu anlamda sabır ve destek bekliyoruz." dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.