SİYASET Haber Girişi : 03 Mayıs 2023 16:05

İYİ PARTİ ERZURUM MİLLETVEKİLİ ADAYI ZEKAİ KAYA SORDU, ACELENİZ NEYDİ

İYİ PARTİ ERZURUM MİLLETVEKİLİ ADAYI ZEKAİ KAYA SORDU, ACELENİZ NEYDİ
İYİ Parti Erzurum Milletvekili Adayı Zekai Kaya, Alperen Yapı Kooperatifi sakinleriyle bir araya geldi.

14 Mayıs için saha çalışmalarını aralıksız sürdüren İYİ Parti Erzurum Milletvekili Adayı Zekai Kaya, Hurdacılar ve sanayi sitesini ziyaret etti.

 

 

 

 

Ardından muhtarlarla bir araya gelen Kaya, acele kamulaştırma uygulanarak, değerinin çok altında bedeller ödenerek, ev iş yerlerini kamulaştırılan Alperen Koperatifi sakinleri ile de bir araya geldi. 

 

 

 

 

 

Saha çalışmalarını aralıksız sürdüren İYİ Parti Erzurum Milletvekili adayı Zeka Kaya, Hurdacılar sitesi ve sanayi sitesindeki esnafla buluştu. Esnafın sıkıntılarını dinleyen Kaya, " Esnafımız her geçen gün artan, iş yeri kiraları karşısında çaresiz. Bir çoğu iş yerlerini kapatmayı düşünüyor. Bağkur pirimini dahi ödeyemez durumdalar." dedi. 

 

 

 

 

 

Ardından muhtarlarla bir araya gelen Kaya, burada yaptığı konuşmasında; " Muhtarlarımız bizim hizmet için olmazsa olmazımız. Bizim her yere yetişme şansımız yok. Muhtarlarımız bulundukları mahallede yada köyde, her türlü soruna sıkıntıya vakıf, sorunların çözülmesi, hizmetin sağlıklı bir şekilde devam etmesi için, muhtarlarımız zincirin en önemli halkasıdır." dedi.

 

 

 

 

 

 

 

Acil kamulaştırma kararıyla, değerinin çok altında kamulaştırılmaya çalışılan Alperen Yapı Kooperati sakinleriyle bir araya gelen Zekai Kaya, Hükumete "aceleniz neydi?" diye sordu. Konunun takipçisi olacaklarına söz veren Kaya, "  Burası 23 senelik bir bina. 57 daire, 14 dükkandan oluşuyor. Kooperatifin bulunduğu binaya 'Acele kamulaştırma nedeniyle resmen el koyulmuş.Acaba acele olan ne? Rant mı?" dedi. 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.