SİYASET Haber Girişi : 13 Aralık 2023 09:04

İYİ PARTİ AZİZİYE İLÇE BAŞKANI ZİLLET DEDİ İSTİFA ETTİ

İYİ PARTİ AZİZİYE İLÇE BAŞKANI ZİLLET DEDİ İSTİFA ETTİ
İyi Parti Erzurum'da istifalar başladı

İyi Parti Aziziye İlçe Başkanı Osman Temur istifa etti Sosyal medya hesabından istifasını duyuran Aziziye İlçe Başkanı Osman Temur şu açıklamalarda bulundu: “Biz bu yola çıkarken vatan ve millet aşkını şiar edindik. Yeni bir parti yeni umutlar dedik. Maddi manevi elimizi taşın altına koyduk. Mesele vatansa, mesele milletse gerisi teferruat dedik. Bir çok umutla yeşermeye yol tuttuk. Üç seçim atlattık. Her seferinde oldu olacak diye. Geldiğimiz noktada şunu gördük. Amacı vatan ve millet olmayanların zilleti. 

 

 

 

 

 

Erzurum’da iyi parti kurucusu olarak bu güne kadar birçok şeyi sineye çektim. Üyelikten, il sekreterliğine, ilçe başkanlığına kadar her görevi göğüsledim. Gelinen noktada, Erzurum’da iki sokağın adını bilmeyen ithal il başkanları ve ithal milletvekiline kadar her şeyi gördük. Son aşamada gerek makro, gerek mikro politikaların dedikodu ötesine geçmediği, kişisel kavgaların güdüldüğü iyi partiden istifa ediyorum saygılarımla'”

 

 

 

Öte yandan İYİ Parti'de bu istifanın başlangıç olduğu, önümüzdeki günlerde yeni istifaların gelebileceği konuşuluyor. Parti teşkilatlarında göreve yeni atanan, Erzurum'da yaşamayan  İl Başkanı Ensar Nuhoğlu'na karşı tepki olduğu da kulislere yansıyan bilgiler arasında... 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.