SİYASET Haber Girişi : 07 Haziran 2021 13:37

İYİ PARTİ AŞKALE'DEYDİ

İYİ PARTİ AŞKALE'DEYDİ
İYİ Parti Erzurum İl Teşkilatı, Aşkale'ye çıkarma yaptı. İl Başkanı Melih Kırkpınar, Kaymakam Murat Karaloğlu'nu makamında ziyaret etti. Esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

İYİ Parti Erzurum İl Teşkilatı seçim varmış gibi çalışıyor.

 

 

 

 

İlçe ilçe gezen İYİ Parti İl Başkanı Melih Kırkpınar, sabah saatlerinde Aşkale'de vatandaşlar ve esnafla bir araya geldi. Aşkale Kaymakamı Murat Karaloğlu'nu makamında ziyaret eden Kırkpınar, vatandaşların taleplerini iletti. 

 

 

 

 

 

 

 

İl Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Aşkale ilçesinde bir dizi temasta bulunan Melih Kırkpınar, " Vatandaşlarımız ekonomiden son derece şikayetçi. Kimsenin yüzü gülmüyor. Pandemi nedeniyle yapılan yardımlar destekler, yaralara merhem olmuyor. Zaten ürünü para etmeyen çiftçimiz, kuraklık nedeniyle perişan olmuş durumda. Milletimiz bir an önce bu sorunlara çare bulunmasını istiyor. Gençlerimiz işsiz, geleceğiyle ilgili kaygılar taşıyor. İlçe her geçen gün göç veriyor." dedi... 

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.