GÜNDEM Haber Girişi : 16 Şubat 2023 21:32

İyi Parti ABD New Jersey Temsilcisi Fatih Karataş, depremzedelerin acısına ortak oldu...

İyi Parti ABD New Jersey Temsilcisi Fatih Karataş, depremzedelerin acısına ortak oldu...
Kahramanmaraş merkezli büyük depremin ardından çok sayıda binanın yıkıldığı Adıyaman'a New Jersey'den yardım eli uzandı. İyi Parti ABD New Jersey Temsilcisi Fatih Karataş  Amerika’dan Adıyaman a çıkartma yaparak depremzedelerin acısına ortak oldu.

ERZURUMEKSPRES - Kahramanmaraş merkezli büyük depremin ardından çok sayıda binanın yıkıldığı Adıyaman'a New Jersey'den yardım eli uzandı. İyi Parti ABD New Jersey Temsilcisi Fatih Karataş  Amerika’dan Adıyaman a çıkartma yaparak depremzedelerin acısına ortak oldu.

 

 

Herzaman Türkiye'mizin yanındayız diyen Karataş, ''Bu felaket döneminde her vatansever gurbetçi gibi neler yapabileceğimizi yönetim olarak değerlendirdi. Aşevi, kardeş aile programı ve 'muhammet Ali köyü projemizi başlatma kararı aldık. Acımız büyük ve bu acıya ortak olmaya çalışıyoruz. İlerleyen günlerde ihtiyaç durumuna göre farklı alanlarda da yardımda bulunmak isteriz''dedi.

 

 

Kısa sürede önemli çalışmaların altına imza attıklarını da ifade eden Karataş, ''‘’Böyle büyük bir deprem ve yıkım beklemiyorduk. İlk gün aşevimizi kurduk. Adıyaman’ın Çelikhan İlçesinde Horasan ilçe Başkanlığımız ve The Uptown cafenin yardımlarıyla depremzedelere üç öğün yemek vermeye başladık.’’ diye konuştu.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.