SİYASET Haber Girişi : 15 Eylül 2022 16:26

İSTASYON MEYDANI'NDAN SESLENECEK

İSTASYON MEYDANI'NDAN SESLENECEK
15 Ekim Cumartesi günü Erzurum'da miting yapacak olan DEVA Partisi Lideri Ali Babacan, İstasyon meydanından Erzurumlulara hitap edecek.

Yaklaşık 2.5 yıl önce kurduğu DEVA Partisi’ni iktidar yapmak için yoğun bir şekilde çalışmalarını yürüten Genel Başkan Ali Babacan, önümüzdeki seçimler için kolları sıvadı. Kısa süre içerisinde Türkiye genelindeki teşkilatlanma çalışmalarını tamamlayarak gelecek seçimler için hazırlıklara başlayan Babacan, aha önce 3 miting düzenledi.  Bu çerçevede 25 eylülde Siirt’te halkla buluştuktan sonra 01 Ekim 2022 Cumartesi günü de Trabzon’da seçmenlere seslenecek. Babacan, 15 ekim Cumartesi günü ise Erzurum’da halkın karşısına çıkacak.

 

 

 

 

DEVA Partisi Erzurum İl Teşkilatı da A. Vahit Bingöl başkanlığında şimdiden miting çalışmalarına başladı. Miting alanı için Erzurum Valiliğine başvuran DEVA Partisi için İstasyon Meydanı tahsis edildi. Bingöl mining alanını sosyal medya hesabından şu şekilde duyurdu; "  Miting için yaptığımız başvuru sonucunda Valilik tarafından mitingin 15 Ekim Cumartesi günü istasyon meydanında yapılmasına karar verilmiştir. Hayırlı uğurlu olsun.Tüm hemşehrilerimiz davetlidir."

 

 

 

 

 

Erzurum Valisi Okay Memiş'i de makamında ziyaret eden Deva Partisi İl Başkanı Vahit Bingöl, miting alanı, saati ve diğer çalışmalarla ilgili bilgi vererek teşekkür etti. Miting için müracaat ettikleri günden itibaren kendilerini yakın ilgiyle karşılayıp, hiçbir zorluk çıkartmadan kendilerini yardımcı olduğunu söyleyen Başkan Bingöl, “Sayın Valimiz Okay Memiş, tam bir devlet adamlığı ve devletin valisinin olması gereken gibi davranarak bize parti ayrımı yapmadan miting düzenlememiz için gerekli izni vererek gerek miting alanı, saati ve gerekse güzergahı için gerekli kolaylığı göstermişlerdir. Bunun için kendilerine içten duygularımla teşekkür ediyorum.

 

 

 

 

 

 

 

Ayrıca, partimizin miting çalışmaları için gerek afiş asılması ve gerekse diğer konularda bize her türlü kolaylığı sağlayan Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen beye de teşekkür ederim Sayın başkanımız gerçekten parti ayrımı gözetmeksizin her kesimin belediye başkanı olduğunu göstermiştir. 15 Ekim 2022 Cumartesi günü saat 13.30 da istasyon meydanında yapacağımız miting için bizlere gereken kolaylığı gösteren ve yardımcı olan Sayınız Valimiz Okey Memiş ile Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen beyin nezdinde bu süreçte bizlere yardımcı olan ve miting öncesi ve sırasında görev alacak olan bütün kamu görevlilerine de şimdiden teşekkür ediyorum. Şimdiden bütün Erzurum halkını partili partisiz 7’den 70’e herkesi 15 Ekim Cumartesi günü saat 13.30 istasyon meydanındaki mitingimize davet ediyorum.”diye konuştu. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.