SİYASET Haber Girişi : 08 Şubat 2024 10:57

İspirliler o iş tamam diyor.

İspirliler o iş tamam diyor.
Büyük Birlik Partisi İspir Belediye Başkan Adayı Osman Çakır, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Gittiği her yerde, özlemle karşılanan Büyük Birlik Partisi İspir Belediye Başkan Adayı Osman Çakır, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Tekpınar ve Kirazlı mahallelerini ziyaret eden Çakır gittiği her yerde moral depoluyor. 

 

 

Kirazlı Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelen Çakır, ziyaretini " Kirazlı o iş tamam diyor…" notuyla paylaştı.  Çakır, " Mahallemize dostlarımızla birlikte ziyaretimizi gerçekleştirdik.Kıymetli mahalle sakinlerimiz misafirperverlikleri ve ilgileriyle bizi şereflendirdi.Yaptığımız istişarelerde mahallenin ve ilçemizin ihtiyaçları üzerinde durduk.Açık sözlülükle her şeyi dile getirmeleri bizleri mutlu etti.Bu güzel akşam için çok teşekkür ediyoruz." dedi. 

 

 

 

 

 

 

Tekpınar mahallesini de ziyaret eden Büyük Birlik Partisi İspir Belediye Başkan Adayı Osman Çakır, " gittiğimiz her yerde vatandaşlarımızın samimiyetiyle karşılanıyoruz. Bu durum bizi mest ediyor. Evimizdeymiş gibi hissettiriyor. Bu teveccühe layık olmak için gece gündüz demeden çalışacağız." dedi.

 

 

 

 

 

 

31 Mart'ı sabırsızlıkla beklediklerini ifade eden İspirliler, " İnşallah yerel seçimden sonra, belediyecilikle, organizatörlüğü karıştıran bir anlayıştan kurtaracağız. Belediye hizmetini, halay çekmek, konser vermekten ibaret görenlerle, eser siyaseti yapanları, yaptıkları ile yapacaklarını teminat altına alanları, ayıracağız. İspir için beş yıllık reklam arası son bulacak." dediler. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.