SİYASET Haber Girişi : 09 Mart 2024 16:18

Horasan, Horasan olalı böyle kalabalık görmedi.

Horasan, Horasan olalı böyle kalabalık görmedi.
Cumhur İttifakının Horasan proje tanıtımı adeta mitinge dönüştü. Mitinge dönüşen toplantı gövde gösterisine döndü. Meydanı dolduran binlerce kişiyle AK Parti adayları adeta rakiplerine göz dağı verdi.
Horasan, Horasan olalı böyle kalabalık görmedi.

Cumhur ittifakı Horasan'da gerçekleştirdiği Proje tanıtım toplantısı adeta mitinge dönüştü. AK Parti Milletvekilleri, Selami Altınok, Fatma Öncü, Mehmet Emin Öz, Abdurrahim Fırat, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Kamil Aydın, AK Parti İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu, MHP İl Başkanı Adem Yurdagül'ün de hazır bulunduğu miting alanı adeta hınca hınç doldu. 

 

 

 

 

Recep Karataş'ın Cumhur İttifakı adayı olduğu Horasan'da, mitinge vatandaşların ilgisi son derece yoğundu. Mitingde bir konuşma yapan AK Parti İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu, " İşte bizler Horasan'ı tamda böyle, birlik ve beraberlik içerisinde görmek istiyoruz. Teşekkürler Horasan." dedi.

 

 

 

 

 

 

 

MHP İl Başkanı Adem Yurdagül, " Erenler şehri Horasan’ımızda sizlerle buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu meydan da gösteriyor ki seçimleri Horasan'da rekor bir oyla kazanacağız. Sağolasın Horasan, Varolasın Horasan." dedi. 

 

 

 

 

 

 

" Gayret bizden Takdir Allah’tan" diyen Horasan Belediye Başkan Adayı Recep Kartaş, " Yeni dönemde yeni projeler ve hizmetlerle Horasan’ımız için hazırız ve kararlıyız. Ulaşımdan sağlığa, spordan kültür ve sanata, altyapı ve sanayiye daha birçok alanda; çocukları, gençleri, kadınları, yaşlıları, engelli vatandaşlarımızı ve toplumun tüm kesimlerini odak noktasına alan projelerle ve hizmetlerle ilçemizi hak ettiği gerçek belediyecilik anlayışına, kavuşturmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Sekmen'le, Milletvekillerimizle Horasan için ne gerekiyorsa yapacağız." dedi. 

 

 

 

 

 

Daha sonra konuşan Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Başkan Adayı Mehmet Sekmen, "  Horasan'dayız.Bizleri coşkuyla karşılayan, bağrına basan, sizlerle birlikte olmanın gururunu yaşıyoruz. Sizlerin her alanda gelişmiş ve kalkınmış bir ilçede yaşamaları için dünden daha büyük azim ve kararlılıkla çalışacağız. Dün yaptıklarımız bundan sonrası için yapacaklarımızın teminatıdır. Göstermiş olduğunuz yoğun ilgi ve teveccühden ötürü her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu birlikteliğimiz var olduğu müddetçe sırtımız yere gelmez." dedi. 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.