SİYASET Haber Girişi : 16 Mart 2024 19:42

Horasan'da Özdemir'in yüzü gülüyor

Horasan'da Özdemir'in yüzü gülüyor
Yaklaşık bir ayı bulan saha çalışmaları sırasında halktan gelen tepkilerin son derece olumlu olduğunu söyleyen Horasan Belediye Başkan adayı Hayrettin Özdemir, "Herşey çok çok İYİ olacak" dedi.

 İYİ Parti'nin iddialı olduğu az sayıdaki ilçelerden biri olan Horasan'da Belediye Başkan Adayı Hayrettin Özdemir, saha çalışmalarından son derece mutlu. Yaklaşık bir ayı bulan saha çalışmaları sırasında halktan gelen tepkilerin son derece olumlu olduğunu söyleyen Horasan Belediye Başkan adayı Hayrettin Özdemir, "Herşey çok çok İYİ olacak" dedi. 

 

 

Horasan'da ciddi bir değişim isteği olduğunu yakından gözlemlediğini ifade eden Özdemir, "Sahadan aldığımız sinyaller gerçek anlamda çok iyi. Horasan halkı bir kere değişimi kafasına koymuş gözüküyor. Halkımızla kurduğumuz temasın ana özeti bu gerçektir. Halk değişim istiyor. Denenmişleri de iktidarda olanlara da görev vermek istemiyor. Bu nedenle sahada bize karşı ciddi bir teveccüh var. Kendilerinden biri olmamız, onlarla aynı duygu ve düşüncede olmamız, aynı mahallelerde sokaklarda, kaldırımlarda büyümüş olmamız bizim en büyük avantajımız. İnşallah 31 Mart'ta ipi göğüsleyeceğiz ve Horasan'a İYİ geleceğiz" dedi.  

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.