GÜNDEM Haber Girişi : 11 Kasım 2023 10:35

HEM CAĞ KEBAP YİYİN, HEM FİLİSTİN'E YARDIM EDİN

HEM CAĞ KEBAP YİYİN, HEM FİLİSTİN'E YARDIM EDİN
Filistin için Cağ kebaplı kampanya...
HEM CAĞ KEBAP YİYİN, HEM FİLİSTİN'E YARDIM EDİN

Nezih Cağ Kebap Salonu, günlerdir Filistin için Cağ Kebap satıyor. Yaklaşık 1 Ton et filistin için Cağa vuruldu. Cumhuriyet Caddesindeki Havuzbaşı kent meydanında Dadaşlara sunulan Cağ Kebap satışından elde edilen tüm gelir, Gazze'ye gönderilecek. "Yaptığımız büyük bir şey değil" diyen, Nezih Cağ Kebap Salonu ortağı Fırat Küçük, " Orada bir soykırım var, Müslümanlar zalimce katlediliyor. Dünya kamuoyu susuyor. Ancak hepimiz, elimizden geldiğince oradaki kardeşlerimize yanlarında olduğumuzu hissettirmek istiyoruz. Bu organizasyonu gerçekleştiren ve bu fırtası bize sunan Sayın Valimize, Belediye Başkanımıza yetkililere teşekkür ediyoruz. Tüm hemşerilemizi Filistine Destek için Havuzbaşı kent meydanına bekliyoruz." dedi.   

 

 

 

 

Ayrıca işletmelerinde İsrail Menşeili ürünleri de kaldırdıklarını belirten Küçük, " Tüm hemşerilemizi de İsrail menşeili ürünleri boykot etmeye davet ediyoruz. Biz işletmemizde ilk günden itibaren, İsrail menşeili ürünlerin satışını durdurduk." dedi 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.