SPOR Haber Girişi : 03 Mayıs 2021 10:57

HAZIRLIKLAR TAMAM, HEDEF 3 PUAN

HAZIRLIKLAR TAMAM, HEDEF 3 PUAN
BB Erzurumspor bu akşam deplasmanda oynayacağı Fenerbahçe maç hazırlıklarını tamamladı. Hedef mutlak üç puan...

Büyükşehir Belediye Erzurumspor bu akşam saat 20.30’da deplasmanda karşı karşıya geleceği Fenerbahçe maçının hazırlıklarını tamamladı.

 

 

Süper Lig'in 38 haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak olan küme düşme mücadelesi veren Erzurumspor, Fenerbahçe'den puan yada puanlar almak istiyor. Geçtiğimiz hafta kendi evinde Başakşehir'e 2-1 yenilerek önemli bir avantajı kaybetti. 37 puanla ligde 19. sırada yer alan Erzurumspor bu maçı kazanarak, lige tutunma umutları artırmak istiyor. 

 

 

Süper Lig'in üst sıralarını da yakından ilgilendiren maçtan, Fenerbahçe de üç puan alarak Şampiyonluk iddiasını sürdürmek istiyor. Fenerbahçe'nin maçtan puan kaybetmesi durumunda, lider Beşiktaş, kalan haftalarda alacağı üç puanla Şampiyonluğunu ilan etmiş olacak. 

 

 

Süper Lig'de Fenerbahçe ile üç kez karşı karşıya gelen Mavi Beyazlı ekip, bu üç maçın ikinde mağlup oldu, bir maçta beraberlik ile sonuçlandı. 

 

 

 

İstanbul'da Fenerbahçe ile karşılacak olan Erzurumspor'da sakat oyuncu bulunmuyor. Geçen Hafta sarı kart gören Emrah Başsan cezalı olduğu için bu maçta forma giyemeyecek. Fenerbahçe'de Kaleci Altay'ın sakatlığı devam ettiği için ilk on birde olamayacak. Ayrıca geçen hafta kırmızı kart gören Gökan Gönül'de bu maçta forma giyemeyecek. 

 

 

 

Ülker stadyumunda saat 20.30 oynanacak olan maçta Mete Kalkavan düdük çalacak. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.