HACI HACIYI MEKKE’DE…

Soğuk bir Erzurum sabahı ofise geldim, kahvemi yudumlarken, bir yandan da radyoda yayınlanan müziğe kulak vermişim, Hande Yener söylüyor. “ İki deli Bir araya gelmemeliydik. Belki de bu kadar sevmemeliydik…” Sosyal medyada gezinip işe öyle başlayayım dedim. Bir anda o fotoğrafı gördüm, bütün enerjimi aldı götürdü.

 

 

 

 

 

 

Uzundere Belediye Başkanı MHP’li Hilmi Aktoprak "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında yer almayanın imanından şüphe ederim" diyen ve tüm ülke genelinde tepkileri üzerine toplayan Sözde Kanaat Önderleri Derneği Başkanı İbrahim Özmen’e iadeyi ziyarette bulunmuş. Bunu da haberleştirip fotoğrafla servis etmişler. Hilmi Aktoprak ziyaret te açıklama da yapmış; Kanaat önderleri dernek görevinin önemine dikkat çekerek, “Yerel yönetimler olarak sizler bizim için çok önemlisiniz çünkü Dernek çatısı altında halkın sorunlarının, ayağı, gören gözü, duyan kulağısınız  ve aynı zamanda sesisiniz” demiş. Eyvah ki ne eyvah. Başkan Aktoprak, kendine Kanaat önderi diyen bu şahısla istişare halindeyse vay geldi Uzundere halkının başına.Başkan Aktoprak gittiği her yerde "ben imam oğluyum" diyor. Bu ziyaret bir imam oğluna yakıştı mı başkan? 

 

 

 

Partisinin Genel Başkanı, gurup toplantısında, “Sezen Aksu’nun şarkısında kutsal değerlerimize hakaret edildi,” diyerek yerden yere vururken, Riya edeceğim diye Allah’a şirk koşan, insanların imanını ölçme cüretinde bulunan bu şahsa, MHP’li bir belediye başkanının ziyaret edip, övgüler yağdırdığını duysa acaba ne der?

 

 

 

 

Neyse ben yine şarkıya dönüp keyfimi bozmayayım, “ İki deli bir araya gelmemeliydik, Belki de bu kadar sevmemeliydik…”     

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.