SİYASET Haber Girişi : 05 Aralık 2023 16:25

GÜNEYİN PARTİMİN NEFERİFYİM

GÜNEYİN PARTİMİN NEFERİFYİM
Son günlerde siyasi kulislere bomba gibi düşen İYİ Parti Yakutiye Belediye Başkan Adayı başka partiye geçecek iddialarına sert cevap Güneyin'den geldi. " Dedikodular maksatlı, partimin neferiyim."

İYİ Parti İl Başkanı iken Parti gurup toplantısında Genel Başkan Meral Akşener tarafından Yakutiye Belediye Başkan adayı olarak duyurulan Fatih Güneyin'in başka bir partiye geçeceği iddiaları kulislere bomba gibi düştü. 

 

 

 

 

Başka Partilerle görüştüğü iddialarına Güneyin'den sert yanıt geldi. Güneyin, " Seçimi kaybetmemek için her türlü iftirayı atıyorlar. Diğer arkadaşlarımızı bilmem ancak ben İYİ Parti'nin Erzurum'da kurucularından biriyim. Partim Bana teveccüh gösterip, Yakutiye Belediye Başkanı olarak duyurmuşken, bu dedikoduların ortaya atılması tamamen maksatlı. Partimin Neferiyim, başka bir partiye geçmem söz konusu bile olamaz. Genel Başkanımın emrindeyim. " dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.