GÜNDEM Haber Girişi : 19 Temmuz 2021 00:41

Güneyin: kardeşlik hislerini zirvede yaşamalı ve devam ettirmeliyiz

Güneyin: kardeşlik hislerini zirvede yaşamalı ve devam ettirmeliyiz
İYİ Parti Yakutiye İlçe Başkanı Fatih Güneyin Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı

ERZURUMEKSPRES - İYİ Parti Yakutiye İlçe Başkanı Fatih Güneyin Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı; Güneyin mesajında, “Küslerin barıştığı, uzakların yakın olduğu bu Mübarek günlerde; İslam dinimizin emrettiği gibi kardeşlik hislerini zirvede yaşamalı ve devam ettirmeliyiz. Tebessüm etmenin bile Sünnet olduğunu buyuran, peygamber efendimiz Hz. Muhammed'in ümmeti olduğumuzu unutmamalıyız. Dini ve vicdani hislerin suistimal edildiği bu dönemde, bize emredilen gibi dosdoğru olmalıyız!” dedi.

 

 

Güneyin mesajında şunları söyledi;

Gücün ve Güçlünün Değil, Allah'ın Kulu Olmalıyız!

“Kul korkusunu Allah korkusundan üstün tutanlar, kaybedecekleri geçici makam ve mevkilerin hesabını yapıyor. Ne güzel demiş büyükler; 'Adem O'dur ki koyar her yerde bir eser, eseri olmayanın yerinde yeller eser.' Bu dünyada bırakacağımız en büyük eser, dua ve helallik ile anılmaktır. Üzülerek görüyoruz ki, birileri hesap gününü unutmuş dünyevi ihtiraslarla kula kulluk yapmakta. Oysa müslüman Allah'tan başkasına kulluk etmeyen ve boyun eğmeyendir.

Bu derin hissiyat ve maneviyat ile, Tüm İslam aleminin Mübarek Kurban Bayramı'nı kutlarım.” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.