GÜNDEM Haber Girişi : 09 Mart 2023 17:33

Güçlü kadın güçlü Türkiye...

Güçlü kadın güçlü Türkiye...
İyi Parti Erzurum Kadın Politikaları Başkanlığı Dünya Emekçi Kadınlar gününde adaletin savunucusu olan avukatları ziyaret etti.

İyi Parti Erzurum Kadın Politikaları Başkanlığı Dünya Emekçi Kadınlar gününde adaletin savunucusu olan avukatları ziyaret etti.

 

 

Yapılan yazılı açıklamasında Kadın Politikalırı Başkanı Tuba Aladağ şunları söyledi;

 

 

''8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar gününde adaletin savunucusu olan avukatlarımızı ziyaretle başladık. Kadın haklarının daha güçlü bir şekilde savunulması, toplum içinde kadınlarımızın daha çok yer alması ve seslerinin duyurulmasını, en başta avukatlarımızın etkinliği ve güçlü bir adalet sistemi ile gerçekleştirileceği bilincindeyiz. Erzurum Baro Başkanı Av. Talat Göğebakan ve Erzurum Barosu Kadın Hakları Komisyonunda bulunan değerli avukatlar Av.Zuhal Önalan Asiltürk, Av.İlknur Sarcan ve Av. Handan Çeliker Kocaman ile istişareler de bulunduk. Sayın Baro Başkanımız ve değerli meslektaşlarıma misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederiz.

 

 

GÜÇLÜ KADIN GÜÇLÜ TÜRKİYE!
Daha sonra yaşanılan büyük deprem felaketinde geride kalan depremzede ailelerimizin emekçi kadınlarını ziyaret ettik. Çünkü, biliyoruz ki bugünü en çok hakeden kadınlarımız onlar. Onlar tarifi imkansız bu acıda hala güçlü duran, eşine moral veren, çocuğunun etkilenmemesi için onun yanında acısını gizleyen Kadınlar. Ziyaretlerimiz de hissettiklerimiz tam anlamıyla bu. Onların bu güçlü duruşları yarına olan umutlarımızı bir kez daha yeşertti. Biz Kadınlar güçlü olduğumuzda bütün felaketlerin, bütün çıkmazların ve kadınların üzerinde kurulmaya çalışılan baskıların üstesinden geleceğiz. 
GÜÇLÜ KADIN GÜÇLÜ TÜRKİYE! Erzurum İyi Parti Kadın Politikaları Başkanlığı''

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.