SPOR Haber Girişi : 05 Mart 2021 15:10

GÖZTEPE İLE 5. RANDEVU

GÖZTEPE İLE 5. RANDEVU
Süper Lig'de dördüncü kez karşı karşıya gelecek olan iki takımla ilgili istatistikler, muhtemel maç kadroları...
GÖZTEPE İLE 5. RANDEVU

Erzurumspor Süper Lig’in 29. haftasında, Pazartesi günü saat 19.00’da deplasmanda, Gürsel Aksel Stadyumunda, Hakem Zorbay Küçük’ün yöneteceği maçta,  Göztepe ile karşı karşıya gelecek. Ligin 18. Sırasında yer alan Mavi beyazlı ekip, İzmir’e mutlak 3 puan için gidecek.

 

 

 

 

 

İki takım 4 kez karşı karşıya geldi. Dört maçın ikisinde takımlar birbirlerine üstünlük sağlayamazken, 2 maçta Erzurumspor’un galibiyeti ile sonuçlandı. Ligin ilk yarısında Erzurum’da oynanan maçta 13 dakikada Cherif Ndiaye’in gölüyle öne geçen Göztepe takımı, skoru ancak 67. Dakikaya kadar koruyabilmişti. 67 dakikada penaltı kazanan mavi beyazlı ekip Arvydas Novikovas’ın vuruşuyla skoru eşitlemeyi başarmış ve karşılaşma bu skorla sone ermişti.

 

 

 

 

 

 

Göztepe'ye rakip olduğu dört resmi maçı da kaybetmeyen BB Erzurumspor, Süper Lig'deki üç karşılaşmanın ikisinden galip ayrıldı, Bir maçta beraberlik ile sonuçlandı. Evinde oynadığı son dört Süper Lig maçının üçünü kazanan Göztepe, bu sezon daha önceki dokuz iç saha karşılaşmasında aynı sayıda galibiyet almıştı.

 

 

 

 

Süper Lig'de çıktığı son üç maçı kazanamayan BB Erzurumspor bir beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. Galibiyet hasretini bu maçla dindirmek isteyen Erzurumspor’un deplasman performansı oldukça yüksek. İç sahada kazanamayan Dadaşlar, Deplasmanda oynadığı 12 maçta, 5 maçtan galibiyetle ayrılırken, 1 maçtan da beraberlik ile ayrıldı, 6 maçı da kaybetti.

 

 

Muhtemel Maç kadroları;

 

Pazar günü İzmir’e gidecek olan Mavi beyazlı ekipte, son maçta sakatlanan Gomez’in durumu belirsizliğini korurken, Oltan Karakullukçu takımla birlikte idmanlara başladı. Erzurumspor’un Göztepe karşısına çıkaracağı muhtemel kadro ise şöyle; Jakub Szumski, Bogdan Butko, Zakarya Bergdich, Leo Schwechlen, Manuel da Costa, Johanna Omolo, Petrus Boumal, Emrah Başsan, Novikovas ,Aatif Chahechouhe, Moestafa El Kabir…

 

 

 

Göztepe takımında ise sakat yada cezalı oyuncu bulunmuyor. Muhtemel maç kadrosu ise şöyle;  İrfan Can Eğribayat, Alpaslan Öztürk, Atınç Nukan, Dzenan Burekovic, Murat Paluli , Soner Aydoğdu, Fousseni Diabate, Obinna Nwobodo, Halil Akbunar, Cherif Ndiaye, Brown Ideye…

 

 

Erzurumspor ligde oynadığı 27 maçta topladığı 26 puanla ligin 18. Sırasında yer alırken, İzmir ekibi 36 puanla 9. Sırada yer alıyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.