SİYASET Haber Girişi : 23 Mart 2024 12:16

Genel Başkan Destici adaylarına destek için Erzurum'a geldi.

Genel Başkan Destici adaylarına destek için Erzurum'a geldi.
İlçe ziyaretleri gerçekleştiren Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici'nin hedefinde Yeniden Refah partisi vardı.

Belediye Başkan adaylarına destek vermek için Erzurum'a gelen Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici İspir, Uzundere, Oltu ve Olur İlçelerini ziyaret etti.

 

 

 

Uzundere'de toplanan kalabalığa hitap eden Destici'nin hedefinde Yeniden Refah Partisi vardı. Destici Cumhur İttifakına atıfta bulunarak, " Bu gün isteriz ki geçmişte Cumhur İttifakının yanında yer alan başta Yeniden Refah Partisi olmak üzere bütün partilerimizin şu anda kritik olan illerimizde İstanbul, Ankara, İzmir başta olmak üzere adaylarını çekip, Cumhur İttifakı adaylarımızı desteklemelerini bekliyoruz. Buradan açıkca soruyorum, Urfa'da alacağınız oyla seçim kaybedilir ve PKK'nın partisi DEM kazanırsa bunun ülkeye, devlete, millete bir faydası olur mu?" dedi. 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Biz bütün Büyükşehirlerde Cumhur İttifakı ile birlikte seçime giriyoruz." diyen Destici, " Erzurum'da da Büyük Birlik Partisi olarak Büyükşehirde Cumhur İttifakı adayını destekliyoruz, ama ilçelerde ayrı ayrı girdiğimiz yerler var, beraber girdiğimiz yerler var. Diğer illerde çoğunda her üç partimiz de ayrı ayrı seçime giriyor. Sivas'ta bizim de adayımız var,AK Partinin de adayı var, Milliyetçi Hareket Partisinin de adayı var. Şimdi ittifak bozulmuş mu oluyor? Ya da üç parti ittifaktan çıkmış mı oluyor? Yada hemen yanıbaşımızda Bayburtta MHP ile AK Parti yarışıyor, şimdi ittifaktan çıkmış mı olunuyor? Hayır, her iki adayda cumhur ittifakının adayı. Erzurum'da da öyle. Tercihi yapacak olan seçmen, sizlersiniz." dedi. 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.