SİYASET Düzenleme Tarihi : 16 Kasım 2020 13:08 Haber Girişi : 16 Kasım 2020 13:19

GELECEK PARTİSİ TEKMAN'DA İDDİALI

GELECEK PARTİSİ TEKMAN'DA İDDİALI
Gelecek Partisi Tekman Kurucu İlçe Başkanı Durmuş Sarıkan, “İnşallah hedefimiz ilçemizde birinci parti olmak” dedi.

2 dönem AK Parti İlçe Başkanlığı yapmış olan Durmuş Sarıkan, siyasete Gelecek Partisi'nde devam edecek. Tekman'ın önde gelen ailelerinden biri olan Durmuş Sarıkan, iddialı konuştu. Sarıkan Gelecek Partisinin ilçede birinci parti olacağını iddia etti. 

 

 

 

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun AK Parti’den uzaklaştırıldığı andan itibaren AK Parti ile bağlarını kopardığını belirten Durmuş Sarıkan, “Biz Tekman’da AK Parti’yi AK Parti yapan ekiptik. Ancak parti kuruluş ilkelinden uzaklaştı. Şimdi o değerleri genel başkanımız Sayın Ahmet Davutoğlu ve Gelecek Partisi yaşatıyor” diye konuştu. Sarıkan, "  AK Parti’nin ve HDP’nin Erzurum’nu güney ilçelerinde belirli bir ağırlığı var. Ancak bizim kanaat önderleri ile ilişkilerimiz çok daha yoğun ve samimi. Hocamızı sevenler çok çok fazla. Biz burada HDP’nin de AK Parti’nin de oylarını alacağız. İlçemizde 14 bine yakın seçmen var. Mahalleler dahil. 14 binin 8 bine yakını HDP’ye oy veriyor. 5 bine yakın da AK Parti’ye oy çıkıyor. Bugün seçim olsa biz Tekman’da biz Tekman belediyesi kesin alırız." dedi. 

 

 

 

 

 

 

Gelecek Paırtisi Erzurum İl Başkanı Mustafa Zinnur Kara'da, " Partimize tevecüh her geçen gün artırıyor. Özellikle AK Partiden, partimize geçişler var. Bu bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Doğru yolda ilerlediğimize olan inancımızı pekiştiriyor. Türkiye artık siyaseten alternatifsiz değil. Vatandaş bunu biliyor." dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Mustafa sarıca 29 Mart 2021 23:03

    Sevgili abim hayırlı olsunda beni bir arasan iyi olur