SİYASET Haber Girişi : 20 Aralık 2021 09:08

Gelecek Partisi seçmenin ADRES'i olacak

Gelecek Partisi seçmenin ADRES'i olacak
Gelecek Partisi 2. Kuruluş yıldönümü etkinliğine katılan Erzurum İl Başkanı Mustafa Zinnur Kara, Gelecek Partisi, seçmenin değişmeyen adresi olacaktır” dedi.

Gelecek Partisi 2. Kuruluş yıldönümünü İstanbul Yahya Kemal Beyatlı kongre merkezinde görkemli bir şekilde kutladı. Gelecek Partisi lideri, Ahmet Davutoğlu'nun hedefinde Ekonomi ve AK Parti vardı. Davutoğlu,  “Devleti yöneten sizsiniz. Bugün tek bir sent, tek bir kuruş bir yerden bir yere havale edilse tespit edilebilen küresel bir ekonomik sistem var. MASAK, BDDK, SPK ve ekonomik istihbarat birimleri elinizde. Eğer birileri böylesi bir operasyon düzenliyor da siz faili tespit edip ilan edemiyor ve cezalandıramıyorsanız acizsiniz. Yok eğer böyle bir odak yok da siz kendi beceriksizliğinizi, cehaletinizi örtmek için bunları uyduruyorsanız halkı aldatıyorsunuz. Her iki durumda da meşruiyetinizi kaybetmişsiniz demektir, düşün artık bu milletin yakasından.”  

 

 

 

 

 

 

 

 

Etkinliklere Erzurum İl teşkilatı da kalabalık bir katılım sağladı. Etkinlik sonrasında konuşan  İl başkanı Av. Mustafa Zinnur Kara, “Bu ilgi muktedirler için endişe, bizler için umut göstergesi olmuştur. Gelecek iktidarında; 
Adalet
Demokrasi
Refah
Eşitlik
Siyasi ahlak, (ADRES) siyasetin ülke yönetimindeki düsturu olacak, Gelecek Partisi ise, seçmenin değişmeyen adresi olacaktır” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Güngör Tanas 20 Aralık 2021 11:20

    Bütün organizeler çok iyiydi beklenen kalabalık tan daha ötesiydi gelecek inşallah iktidara yürüyecek herkesin emeğine sağlık çok güzel bir hatıra idi selam ve dua ile