SPOR Haber Girişi : 11 Ocak 2021 18:25

FENERBAHÇE'YE YENİLDİK DİYE KARALAR BAĞLAYACAK DEĞİLİZ.

FENERBAHÇE'YE YENİLDİK DİYE KARALAR BAĞLAYACAK DEĞİLİZ.
Erzurumspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, maç sonrası konuştu. Bakkal "Fenerbahçe'ye yenildik diye karalar bağlayacak değiliz" dedi.

Erzurumspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, maç sonrası konuştu. Bakkal "Fenerbahçe'ye yenildik diye karalar bağlayacak değiliz" dedi. Bakkal şunları söyledi; "Öncelikle dört sakatın oyundan çıkması etkiledi, ilk yarının sonana kadar pozisyon vermediğimiz bir maç, çıkarken kaptırdığımız bir topla ilk devrenin sonunda yediğimiz bir gol, ikinci devre toparladık, yine bir top kaptırdık ve üst üste iki gol. tabi demoralize olduk, bu da normal. Ama Fenerbahçeye yenildik diye karalar bağlayacak değiliz. 26 maç var, 66 puan var. Yönetim çalışıyor, transfer noktasında. Ben bu gün üzüldüm, dediğim gibi en kısa zamanda gerekli olan transferleri yapıp yolumuza devam edeceğiz. Trasfer yapmamız şart, iki galibiyet alan üste çıkıyor, lig uzun bir maraton..." 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.