SPOR Haber Girişi : 11 Ocak 2021 14:15

Fenerbahçe kafilesi dün Erzurum’a geldi

Fenerbahçe kafilesi dün Erzurum’a geldi
Süper Lig’in 18. haftasında BB Erzurumspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, Erzurum'a geldi. Futbolcuların oksijen tüplerini takmamış olması dikkat çekti(!)


Dün akşam Erzurum Havalimanı'na gelen sarı-lacivertli ekibi Fenerbahçe Derneği yöneticileri karşıladı. Yöneticiler tarafından Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut'a çiçek verildi. Sarı-lacivertli ekip daha sonra otobüsle konaklayacağı otele hareket etti.

 

 

 

Sabah Gazetesi’nde çıkan “Pes Doğrusu!” dedirtten haber sonrasında. Herkes futbolcuların uçaktan, oksijen tüpleriyle inmesini bekledi. Ancak Beklenen olmadı...

 

 

Sabah gazetesindeki Volkan Demir imzalı haberde, Erzurum’daki soğuk hava koşulları sebebiyle Fenerbahçeli futbolcuların termal kıyafet giyinecekleri belirtilirken, kafileyle birlikte ayrıca oksijen tüpü de getirileceği ileri sürülmüştü. Fenerbahçe yönetiminin her türlü detayı düşündüğü bilgisine yer verilen haberde, sarı lavicertli futbolcuların Erzurum’daki yüksek rakıma çabuk adapte olabilmeleri için oksijen tüpleriyle gelecekleri kaydedilmişti. Bu durum Erzurumlular tarafından tepkiyle karşılanmıştı.... .

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.