GÜNDEM Haber Girişi : 22 Mayıs 2023 22:34

Eymen bebeğe Elmalı desteği...

Eymen bebeğe Elmalı desteği...
Tukcell SMS yardım kampanyası sona eren Erzurum'un ilk SMA TİP 1 hastası Eymen bebek için Demokrasi ve Birlik Derneği Genel Başkan Yardımcısı Av. Ebubekir Elmalı devreye girdi.

ERZURUMEKSPRES - Tukcell SMS yardım kampanyası sona eren Erzurum'un ilk SMA TİP 1 hastası Eymen bebek için Demokrasi ve Birlik Derneği Genel Başkan Yardımcısı Av. Ebubekir Elmalı devreye girdi. 

Turkcell SMS kampanyası ile yardım alan Muhammet Eymen için ilk kampanya süresi bitmiş, operatör yardım kampanyasını durdurmuştu. Ailenin destek talebinde bulunduğu Demokrasi ve Birlik Derneği Genel Başkan Yardımcısı Av. Ebubekir Elmalı devreye girerek Turkcell Genel Müdürü Bülent Aksu’yu aradı. Durumun aciliyetini Aksu'ya ileten Elmalı, kısa sürede müjdeli haberi aldı. Aksu, konuyla ilgilendğini ve operatörün tekrar SMS yardımının tekrar aktif edildiğini Elmalı'ya iletti. 

 

 

Elmalı, Muhammet Eymen için gerekirse her kapıyı çalacaklarını belirterek, '' Eymen bebeğimizi sağlığına kavuşturmak için elimizden gelen herşeyi yapacağız. Turkcell Genel Müdürü Bülent Aksu'ya sorunu direk ilettim. Sorunu hemen çözdü. Kendisine başta Muhammet Eymen'in Ailesi başta olmak üzere tüm Erzurumlular adına teşekkür ederim''dedi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.