SPOR Haber Girişi : 12 Ocak 2021 15:06

ERZURUMSPOR'DA SAKATLARIN DURUMU NE?

ERZURUMSPOR'DA SAKATLARIN DURUMU NE?
Süper Lig’in 18’inci haftasında oynanan B.B. Erzurumspor-Fenerbahçe maçına mavi beyazlı ekipteki sakatlıklar damgasını vurdu.

Süper Lig’in 18’inci haftasında oynanan B.B. Erzurumspor-Fenerbahçe maçına mavi beyazlı ekipteki sakatlıklar damgasını vurdu. Sakatlandıkları için maça devam edemeyen Obertan, Boumal, Hasan Hatipoğlu ve kaleci Farnolle’nin tedavileri devam ediyor. Obertan ve Boumal’ın sakatlıklarının ciddi olduğu öğrenilirken, ikilinin sahalardan ne kadar uzak kalacağı ise, bugün çekilecek MR sonucuna göre netlik kazanacak.

 

 

B.B. Erzurumspor-Fenerbahçe maçında Obertan’ın sakatlanarak oyundan ayrılması, maçın adeta rengini değiştirmiş ve mavi beyazlı ekibi oyundan resmen düşürmüştü. Öte yandan yoğun maç temposuna rağmen son haftaların en çalışkan isimlerinden olan Obertan’ın yaşadığı talihsiz sakatlık, taraftarları da üzdü. Erzurumsporlu taraftarlar, “Umarız Obertan’ın ciddi bir sorunu yoktur. Obe dün oyunda kalabilseydi, belki sonuç çok daha farklı olabilirdi” dediler.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Dadaş 12 Ocak 2021 17:34

    Mina ya ne oldu bilginiz var mi bir de onu haber yapar mısınız