SPOR Düzenleme Tarihi : 07 Ocak 2022 23:30 Haber Girişi : 07 Ocak 2022 13:09

ERZURUMSPOR'DA SAKAT OYUNCULARIN DURUMU NE?

ERZURUMSPOR'DA SAKAT OYUNCULARIN DURUMU NE?
TFF 1. Ligi'nin ikinci devresinin ilk maçı öncesinde Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da sakatlar can sıkmaya devam ediyor.

TFF 1. Ligi'nin ikinci devresinin ilk maçı öncesinde Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da sakatlar can sıkmaya devam ediyor. İlk yarının son haftalarında sakatlanan 4 oyuncudan sadece Eren Tozlu ile Mustafa Yumlu, oynayabilecek duruma gelirken, Aly Malle ve Mustafa Akbaş'ın Menemenspor maçında kesin olarak forma giyemeyecekleri öğrenildi. Son iki gündür alt adalesinde ağrı hissettiği için antrenmanlara çıkmayan tecrübeli stoper Aykut Demir'in de oynama ihtimalinin zayıf olduğu belirtiliyor. 

 

 

 

 

Ara transfer döneminde geçmiş borçları nedeniyle transfer tahtası kapalı olduğu için kadrosunu güçlendirme şansı bulunmayan B.B. Erzurumspor'da sakat oyuncuların iyileşmemesi ve üstüne yeni sakatların da eklenmesi can sıkıyor. 

 

 

 

İlk devrenin son haftalarında sakatlanan Eren Tozlu ile kaptan Mustafa Yumlu'nun tedavileri tamamlanıp, takımla antrenmanlara başlarken, Aly Malle ve Mustafa Akbaş'ın sakatlığının devam etmesi, teknik heyetin canını sıkıyor. Bu isimlere 2 gün önce stoper Aykut Demir'in de eklenmesi moralleri bozdu. 

 

 

 

Aly Malle'nin Bursaspor maçına yetişebilme ihtimali olduğu ifade edilirken, omurgasında kırık tespit edilen ve tedavisine devam edilen Mustafa Akbaş'ın sahalara dönüşünün birkaç haftayı bulabileceği öğrenildi. 

 

 

 

Mustafa Akbaş'ın yokluğunda bir başka stoper Aykut Demir'in de sakatlanması moralleri bozdu. Alt adalesinde ağrı hisseden ve teknik heyet tarafından 2 gündür dinlenmesi için antrenmanlara çıkarılmayan Aykut'un Menemenspor maçında oynama ihtimalinin zor olduğu belirtiliyor. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.