SİYASET Haber Girişi : 22 Kasım 2022 13:55

Erzurumlu iş insanı, Fatih Karataş New Jersey Dış temsilciliğine atandı.

Erzurumlu iş insanı, Fatih Karataş New Jersey Dış temsilciliğine atandı.
İYİ Parti Türk Dünyası ve Yurt Dışı Türkler Başkanı  Rıdvan Uz, Erzurumlu Karataş’ı İYİ Parti New Jersey dış temsilciliğine atadı.

Atama Kararını İYİ Parti Türk Dünyası ve Yurt Dışı Türkler Başkanı  Rıdvan Uz’un elinden alan, Erzurumlu iş insanı Fatih Karataş, “ Ülkemizde olduğu gibi yurt dışında da partimizin yükselişi devam ediyor. Bizlerde yurt dışında ticaret yapan iş insanları olarak bunu yakından gözlemleyebiliyoruz. Bu manada bu görevi bizlere layık gören başta Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener olmak üzere, Türk Dünyası ve Yurt Dışı Türkler Başkanı  Rıdvan Uz beyefendiye teşekkür ediyorum. Görev sorumluluğu bilinciyle hareket ederek partimizin hem Erzurum’da hem Türkiye genelinde hem de yurt dışında iktidara yürüyüşünde bir nefer gibi çalışacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın. İyilerin iktidarına az kaldı.” dedi…

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Coşkun KARATAŞ 23 Kasım 2022 20:18

    Bazen tek bir kelime satırlarca söylenen cümlelerin önüne geçebiliyor. Hayatın her yeni günde bize ne getirdiğini bilmesek de sevdiklerimizin bize sunmuş olduğu o eşsiz güven duygusu her daim en büyük destekçimiz oluyor. Kat edilmesi gereken uzun yollar,, zahmetli dönemeçler zafere giden yolun olmazsa olmazları. Bu yolun sonunda ise güneş gibi parlayan başarı tebrik sözleri gözyaşlarının mutluluktan akmasını sağlıyor. İster bu yola yeni çıkmış, ister yolu yarılamış, isterseniz yolu çoktan bitirmiş olun. Her aşamada sizi beklemeyen zorluklar olduğu kadar yüzünüze tatlı bir tebessüm bırakacak anlar da bulunuyor. Her türlü zorlukları ben yapabilirim diyen başarılı iş adamı Horasan iyi Parti'nin eski ilçe başkanı ABD New Jersey dış temsilciliğine atanan sayın Fatih karataş'ı canı gönülden tebrik eder başarılarının devamını yüce Allah'tan dilerim.