EKONOMİ Haber Girişi : 12 Ocak 2022 09:00

ERZURUM'UN MARKASINA ULUSLARARASI ÖDÜL

ERZURUM'UN MARKASINA ULUSLARARASI ÖDÜL
Erzurum'un markası Bayramoğlu Un, Brüksel'de yapılan Uluslararası Lezzet ve Kalite Enstitüsü tarafından düzenlenen yarışma sonucunda lezzet ödülü kazandı.

Erzurum'un markası Bayramoğlu Un, Brüksel'de yapılan Uluslararası Lezzet ve Kalite Enstitüsü tarafından düzenlenen, 200'den fazla dünyanın en iyi şef ve Sömeliyelerinin jüri olarak bulunduğu yarışma sonujcunda Lezzet ödülü alarak, kalitesini ve lezzetini uluslararası boyutta tescillemiş oldu. 

 

 

 

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Yönetim Kurulu Üyesi genç iş insanı Yunus Bayramoğlu, " 1987 yılında kurulan şirketimizde, 2010 yılında devreye aldığımız un fabrikamız günlük 400 ton kapasiteyle kurulmuş olup bölgesinin en modern ve yüksek kapasiteli un fabrikasıdır. Un, Yem, Lisanslı Depoculuk ve İnşaat olmak üzere dört farklı sektörde müşterilerilerimize üstün teknoloji, güvenilir marka kalitesi, geniş ürün yelpazesi ve deneyimli bir insan kaynağı ile hizmet vermekteyiz. .İleri teknoloji ile özenle üretilen ürünlerimiz yurtiçi piyasalarının yanı sıra yurtdışında da tercih edilmekte olup, Dünyanın farklı coğrafyalarına olan ihracatımız gün geçtikçe artmaktadır.

 

 

 

 

 

 

Yatırımımız yüksek teknoloji ile donatılmış olup prosesin her aşaması ileri otomasyon sistemiyle kontrol edilmektedir. Özenle seçtiğimiz buğdaylar zorlu laboratuvar onayından sonra üretime alınıp lezzetli ve sağlıklı unlara dönüştürülmektedir. Unlarımız kendi fırınlarımızda deneme üretimlerine tabi tutularak uzman kadromuzun onayları alındıktan sonra piyasaya sürülmektedir. Pasta poğaça, ekmeklik, tandırlık, pidelik, kadayıflık, eriştelik, baklava ve böreklik çeşitleriyle unlarımız piyasanın aranan tadı olmuştur.

 

 

 

 

 

 

Lezzetimizin Uluslararası Lezzet ve Kalite Enstitüsü tarafından tescillenmesi bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Bu başarı yalnızca bizim değil tüm şehrindir. Bu anlamda üretim sürecimize katkıda bulunan bütün paydaşlarımıza teşekkür ediyoruz." dedi... 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.