SİYASET Düzenleme Tarihi : 29 Nisan 2023 14:00 Haber Girişi : 28 Nisan 2023 12:09

ERZURUM'UN İLK BAĞIMSIZ MİLLETVEKİLİ OLMA YOLUNDA, EMİN ADIMLARLA İLERLİYOR

ERZURUM'UN İLK BAĞIMSIZ MİLLETVEKİLİ OLMA YOLUNDA, EMİN ADIMLARLA İLERLİYOR

İlçe teşkilatları yok, il teşkilatı yok, üyeleri yok, Genel Başkanı yok. parti bütçesi yok, bir tek Kendisi ve ona kıymet veren insanlar var. Ancak tabiri caizse sahanın tozunu attırıyorlar. Birçok irili ufaklı partiden, daha aktif, kendisine güvenen insanları mahcup etmemek için gayret sarfediyor. 

 

 

Erzurum'un tek bağımsız adayı İslam Yıldırım'dan bahsediyorum. Seçilir yada seçilelemez bunu 14 Mayıs'ta göreceğiz, ancak şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki, bu seçimin kazanını İslam Yıldırım oldu bile. 

 

 

Başarının temelinde inanmak vardır. İslam Yıldırım çıktığı bu yolda, başaracağına hem kendi inanmış, hemde kendisiyle yol yürüyenleri inandırmış.

 

 

 

Tarım ve Hayvancılık noktasında önemli bir donanıma sahip olan İslam Yıldırım'ı sadece köylü, çiftçi değil şehir merkezinde de bir çok isim destekliyor. İktidara da muhalefete de tepkili olan seçmen, İslam Yıldırım'a oy vereceğini yüksek bir sesle dillendiriyor. Erzurum'de seçim dönemleri kahvehaneler en önemli kulis noktalarıdır. Gidin Gez Mahallesinde, Palandöken'de Aziziye'de bir kahvehane oturun, iki bardak çay içene kadar kulak verin konuşulanlara. Bakın vatandaşlar kimden bahsediyor. 

 

 

Vatandaş artık, kendinden olan milletvekilleri istiyor. Kendi derdiyle dertlenen, ölüsüyle ağlayan, düğünüyle şenlenen insanların kendisini temsil etmesini istiyor. Parti Genel Başkanlarının kanatlarıyla uçan ve konforundan hiç bir taviz vermeyen adayları değil. Erzurumlunun çok büyük istekleri yok. Talebi, aynı şehirde birlikte yaşadıkları, çarşıda, pazarda, düğünde cenazede karşılaştıkları, ticaretini değil seçmenin dertleriyle hemhal olacak milletvekilleri istiyor. İşte Erzurum'da bu profile tam oturan bir isim var. O da İslam Yıldırım. 

 

Tarzıyla. üslubuyla tam bir beyefendi, kimseye yukardan bakmıyor, üst perdeden konuşmuyor. Alçak gönüllü, büyük küçük biliyor. Babası bu şehir adına ciddi bedeller ödemiş bir isim. Özetle has bir Dadaş. Yürek koyup ortaya, bir çok parti kendi listelerinden adaylık teklifinde bulundukları halde, "Hayır ben bağımsız aday olacağım," deme caseratini göstermiş biri. 

 

 

 

Çok net söylüyorum, uzun yıllardır Erzurum'da adaylığıyla seçmeni heyecanlandırmayı başaran tek isim.

 

 

14 Mayıs'ta yapılacak seçimlerden Vekil olarak çıkarsa hiç şaşırmam şimdiden söyleyeyim. 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Adnan ÇAĞLAR 30 Nisan 2023 02:22

    Allah yar ve yardımcısı olsun inşallah Başarılarınıñ devamını dilerim

  • Ferdi Özdemir 28 Nisan 2023 21:17

    Allah yardımcısı olsun Has Dadaş kardeşimin

  • Fevzi GENÇ 28 Nisan 2023 19:42

    Evet sinan bey,Tarafsız dürüst dost doğru hicbir beklentiniz olmadan,doğruları yazmışsınız,sizi tebrik eder başarılarınızın devamıni dilerim,yolunuz açık olsun

  • Ahmet Solmaz 28 Nisan 2023 17:00

    İslam Yıldırım, vatandaşın özlediği vekil profilinin bir karşılığı olmuştur. Milletin vekili meclise gidecek inşallah.

  • Durmuş yıldırım 28 Nisan 2023 16:08

    Allah yar ve yardımcınız olsun inşaallah kardasim