GÜNDEM Haber Girişi : 15 Temmuz 2021 12:00

Erzurum'la derdiniz ne?

Erzurum'la derdiniz ne?
İYİ Parti Palandöken İlçe Başkanı Ahmet Han Efe, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Efe, ''İnsanlar seçim zamanı oy için kapılarını çalıp, seçim bittikten sonra ortadan kaybolan zihniyeti istemiyor''dedi.

ERZURUMEKSPRES - İYİ Parti Palandöken İlçe Başkanı Ahmet Han Efe, gündeme dair açıklamalarda bulundu. ''Polislik sınavı bu sene Erzurum'da yapılmıyor. Sebebini bilen yok'' diyen Efe yaptığı yazılı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

 

“Polislik sınavı bu sene Erzurum'da yapılmıyor. Sebebini bilen yok. Bu gençler sabahın köründe kalkıp sınava yetişmek için Erzincan'a gitmek zorunda kalacak. Sınav stresine yol yorgunluğu ekleniyor. Neden şehrimizde yapılmıyor sınav. Bir gün önceden oraya gidip otel parası ödeyecek kaç kardeşimiz var? Bu gençler zaten işsiz. Burada büyük bir polis okulumuz var. Nedir Erzurum'a dertleri anlayamadık. Bir çok firma ve kurumun bölge müdürlükleri şehrimizden çekildi. Yatırımlar yok denecek kadar az. Pandemi şartlarında kapalı olan üniversiteler nedeniyle esnaf kan ağlıyor. Hızlı tren yapılır Erzincan'a biter, polis sınavları oraya taşınır. İktidar sahipleri şehrimizi oy deposu olarak görmekten vaz geçsin. Sürekli sahadayız, milletimize sözümüz var. Sıkıntı ve dertlerini dile getirmek boyun borcumuz. Ziyaretlerde gördüğümüz manzara şu; insanlar seçim zamanı oy için kapılarını çalıp, seçim bittikten sonra ortadan kaybolan zihniyeti istemiyor. İYİ Parti olarak bu gidişata dur diyeceğiz. 19 yıldır şehrimizden alınan ne varsa hepsini fazlasıyla geri alacak ve şehir ekonomisini en ileri seviyeye taşıyacağız. Ben ve teşkilatım gece gündüz demeden bu uğurda mücadele edeceğiz. Çalmadık kapı, tokalaşmadık el bırakmayacağız.”

Sosyal Medya Siyasetçileri fenomen olma derdinde!

“Sosyal medyada süslü kelimeler kullanıp siyasi nutuk atan zihniyet, kendi şehrinin sıkıntılarını çözmüşte ülke sorunlarına el atmış gibi hava estiriyor. Önce kendi şehrine gel ve neden bu kazanımlarımız teker teker şehrimizden gidiyor diye sorgula. Sorumuz açık ve net. Polislik sınavları neden şehrimizde yapılmıyor? Bölge müdürlükleri neden şehrimizden bir bir taşınıyor?  Bırakın bu sorunları çözmeyi, sorulara cevap bile veremezler. Bu kadim şehir gündemlerinde bile değil. Tek amaçları siyasi kariyerlerini garanti altına almak. İlk seçimde bu zihniyetin absürd hayallerine son verecek, amacı Yüce Milletimize hizmet olan kadrolarımızla, vatanımızın her ferdine fayda sağlayacak icraatlar yapacağız. Siyaset şov değil, hizmet işidir. Bizler halkımızın emrindeyiz.”

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Taner 15 Temmuz 2021 14:11

    Suç onların değil suç bizim........ve bizim gibilerin ...suç kayıtsız şartsız ...destek verenlerin .....