GÜNDEM Haber Girişi : 23 Temmuz 2022 18:44

Erzurum kongresi bir milletin kahramansı destanının başlangıcıdır...

Erzurum kongresi bir milletin kahramansı destanının başlangıcıdır...
Gelecek Partisi Erzurum İl Başkanı M. Zinnur Kara 23 Temmuz Erzurum kongresi münasebeti ile bir mesaj yayınladı.

ERZURUMEKSPRES - Gelecek Partisi Erzurum İl Başkanı M. Zinnur Kara 23 Temmuz Erzurum kongresi münasebeti ile bir mesaj yayınladı. Milli birliğin ve beraberliğin her dönemde önemli olduğuna vurgu yapan Kara, “Amansız ve şartların eşit olmadığı kurtuluş mücadelemizin umudu olan Erzurum kongresi bir milletin kahramansı destanının başlangıcıdır. Mustafa Kemal Atatürk şehrimize gelmiş ve ecdadımız onu bağrına basmıştır. İşgalcileri ziyadesiyle huzursuz eden bu durum, tarihin şanlı sayfalarına altın harflerle yazılmıştır.”

 

 

 

Açıklamasının devamında ecdadın emanetine bedeli ne olursa olsun sahip çıkacaklarını ve kurtuluş ruhuyla korumaya devam edeceklerini belirten Kara, “Ecdadımızın kanıyla suladığı bu toprakları kurtuluş ruhuyla korumaya devam edeceğiz. Böyle kara günlerin bir daha yaşanmaması için bedeli ne olursa olsun mücadele etmeye devam edeceğiz. Ülkemizin geldiği bu durumun sorumluları unutmuş olsa da biz Vatanın bir bütün olduğunu asla ve asla kimsenin parçalamaya gücünün yetmeyeceğini tekrar tekrar hatırlatacağız  

Kurtuluş mücadelemizin mimarı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve onun silah arkadaşı olan ecdadımıza Yüce Allah’tan rahmet diliyorum. Onların bıraktığı bu güzel vatanımızı bizden sonraki nesilin rahat ve müreffeh yaşaması için elimizden geleni yapacak, gece gündüz demeden çalışacağız.” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.