SİYASET Haber Girişi : 07 Mart 2019 13:14

Erzurum için dürüst olmak gerekirse

Erzurum için dürüst olmak gerekirse
Saadeet Partisi Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Atik Akdağ basınla buluştu.
Yaptığı basın toplantısıyla kendisinden ve projelerinden bahseden Akdağ, insan odaklı bir yönetim anlayışını benimsediklerine vurgu yaptı. 

Konuşmasına başlarken, Erzurum'da Saadet Partisi'nin kesinlikle bir ittifak içerisinde olmadığına dikkat çeken Akdağ, "Biz bütün ilçelerde kendi adaylarımızla yarışıyoruz" diyerek ilçe belediye başkan adaylarını tanıttı. 

Başkan seçilmesi halinde, Yolsuzluk ve israfa geçit vermeyeceklerini, kendilerine emanet edilecek olan paraya ve belediye kaynaklarına, yetim malına sahip çıkar gibi sahip çıkacaklarını, partizanlık ve ayrımcılık yapmayacaklarını, ortak aklı ve istişareyi benimseyerek, kapısını her zaman herkese açık tutacaklarını yönetim anlayışında dürüstlük ilkesiyle işi ehline vereceklerini ve bu minvalde bir ekip kuracaklarını, imar uygulamalarında hiç kimseye haksız rant sağlamayacaklarını, herkesin derdi ile dertlenerek halk ile bütünleşeceklerini, hizmetlerinde her işi yaparken hızlı, doğru ve estetiği gözeterek yapacaklarını, en önemlisi adil olacaklarını belirtti.

Akdağ şunları söyledi; " Belediyeler ticaret yapmamalı, ticaretle uğraşanların önünü açmalı, istihdama yönelik projeler üretmeli, Erzurum nitelikli göç veriyor, bunun karşısında niteliksiz göç alıyor, bu son derece önemli, belki de Erzurum'un en büyük sorunu. Bu noktada insanların göç etmesini engellemek adına istihdama yönelik projeler üreteceğiz. Erzurum'dan yeni markalar çıkarma adına ticaretçimize her türlü desteği vereceğiz" dedi. 
 
ATİK AKDAĞ KİMDİR?

1975 yılında Erzurum'da doğan Akdağ, aslen Pasinler'lidir. Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi mezunudur. Özel sektörde üst düzey yöneticilik yapan Akdağ, Saadet Partisi Genel Başkan yardımcılığı görevini yürütmektedir.  

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.