GÜNDEM Haber Girişi : 11 Mart 2024 09:45

Erzurum Fen Lisesi Mezunları, İstanbul Valisi Davut Gül'le buluştu.

Erzurum Fen Lisesi Mezunları, İstanbul Valisi Davut  Gül'le buluştu.
İstanbul Valisi Davut Gül, İstanbul’da eğitim gören Erzurum Fen Lisesi mezunu öğrenciler ile kahvaltı programında biraraya geldi.
Erzurum Fen Lisesi Mezunları, İstanbul Valisi Davut Gül'le buluştu.

Erzurum Fen Lisesi'nden 2002 yılında mezun olan, Erzurum Gençlik Platformu kurucusu iş insanı Fatih Aydın’ın ev sahipliği yaptığı programa Sarıyer Kaymakamı Ömer Kalaylı ile Trabzon İl Müftüsü Selami Aydın da katıldı.

 

 

 

 

 

 

Erzurum Fen Lisesi mezunu öğrenciler İstanbul’da yaşadıkları sorun ve problemleri yüz yüze şekilde İstanbul Valisi’ne aktarma şansı buldular.

 

 

 

 

 

 

 

Erzurumlu Vali Davut Gül'e gösterdiği ilgi ve alakadan ötürü teşekkür eden İş İnsanı Fatih Aydın, En önemli yatırımın insana yapılan yatırım olduğuna dikkat çekti. 

 

 

 

 

 

 

İstanbul Valisi Davut Gül de Sivil Toplum Kuruluşlarının önemine dikkat çekerek, " Öğrencilerimize gösterdiği yakın ilgi ve alakadan dolayı Fatih Aydın'a teşükkür ediyoruz. Öğrencilerimizin iyi eğitim almaları ve sonrasında ülmekize sağlayacakları katkıları bizim için çok kıymetli." dedi. 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.