SİYASET Haber Girişi : 19 Eylül 2022 13:21

ERZURUM’DA YENİDEN REFAH DİKİŞ TUTMUYOR

ERZURUM’DA YENİDEN REFAH DİKİŞ TUTMUYOR
4 Yılda 4 Başkan. Seçmen Adnan Bozan’ın başkanlık koltuğundaki ömrünün ne kadar süreceğini merak ediyor.

Daha önceki İl Başkanları Kolları sıvamıştı ancak, kolları sıvalı bir şekilde görevden alındılar. Yeni göreve atanan ESKİ Refahlı Adnan Bozan’ın, Yeniden Refah Partisi’ndeki başkanlık ömrü sen kadar sürecek partililer merak ediyor.

 

 

 

2018 yılında merhum Necmettin Erbakan’ın oğlunun kurduğu Yeniden Refah Partisi’ne başkan dayanmıyor. 4 yılda 4 başkan değiştiren Yeniden Refah’da başkanlık koltuğuna oturan Adnan Bozan, “öyle bir kolları sıvadı ki” sormayın. Yeni heves il başkanı hemen ilçe kongrelerine başladı.

 

 

 

Yeniden Refah Partililerse Adnan Bozan’ın başkanlık koltuğundaki ömrünün ne kadar olacağını merak ediyor. Kısa süre görev yapan üç başkandan sonra atanan Bozan için partililer, “ Merak ediyoruz, Adnan Bey ne zaman görevden alınacak. Bir türlü Yeniden Refah Partisi Erzurum’da dikiş tutturamadı. Adnan bey geçmişte AK Parti de şansını denemiş, ancak muvaffak olamamıştı. AK Parti’nin Aziziye ilçe Başkanı bile yapmadığı, Adnan Bozan partimizin İl Başkanı oldu. Hakkımızdan hayırlısı”  diyerek, parti genel merkezine tepki gösterdiler.  

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.