YAŞAM Haber Girişi : 16 Eylül 2022 10:10

Erzurum’da küçük çocuğun köpek sevgisi görenleri gülümsetti

Erzurum’da küçük çocuğun köpek sevgisi görenleri gülümsetti
Horasan ilçesine bağlı Camiikebir Mahallesi’nde evden çıkan 2 yaşındaki Zeynep Lina, ailesinin çevreyi araması ile bahçedeki ahşap köpek kulübesinin içinde bulundu.

Horasan ilçesine bağlı Camiikebir Mahallesi’nde evden çıkan 2 yaşındaki Zeynep Lina, ailesinin çevreyi araması ile bahçedeki ahşap köpek kulübesinin içinde bulundu. Baba Ahmet Selvi, çocuğunu köpek kulübesinde gördüğünde şaşırarak gülümsedi. Babasını karşısında gören Zeynep Lina ise gülümseyerek köpeğe sevgisini boynuna sarılıp onu öperek gösterdi. O anları video ile kayda alan baba Ahmet Selvi, "Kızımı aramak için bahçeye çıktım, kulübenin içinde olacağını hiç tahmin etmemiştim. Etrafta saklandığını düşünerek telefonumun kamerasını açtım etrafa baktım ama bulamadım. Kulübeden gelen sesini duydum ve yaklaştım, kızım Zeynep Lina kulübenin içindeydi. İlk önce biraz şaşırdım ve kızımın hayvan sevgisi içimi ısıttı” diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Ahmet demir 16 Eylül 2022 13:39

    Maşallah

  • Uzman Ecz. Güneş Güngören 16 Eylül 2022 13:09

    Köpek ve kedi tüylerinden bulaşma ihtimali olan kist hidatik hastalığına davetiye çıkaran görüntüler!!! Kist hidatik vb hastalıkların oluşmamasını temenni ediyor yine de kızımızın hayvan sevgisinin daim olmasını diliyorum:)

  • Operatör doktor veteriner hekim Muhammed başaran. 16 Eylül 2022 13:06

    Her ne kadar samimi görüntüler olsada .köpeğin çocuk için tehdit oluşturduğu gerçeğini değiştirmiyor. Aşısı olduguda meçhul . İlk fotograftaki dişler çok korkutucu saldırganlık belirtileri var böyle çok örnek görüyoruz lütfen dikkat edelim .