SİYASET Haber Girişi : 16 Temmuz 2021 12:39

Erzurum'da İYİ'ler her gün çoğalıyor...

Erzurum'da İYİ'ler her gün çoğalıyor...
İYİ Parti Erzurum İl binasında yapılan törenle, çok sayıda vatandaş İYİ Parti' ye katıldı. Çoğunluğu kadınlardan oluşan katılımda Rozetleri İl Kadın Politikaları Başkanı Esra Akpınar taktı.

ERZURUMEKSPRES - İYİ Parti Erzurum İl binasında yapılan törenle, çok sayıda vatandaş İYİ Parti' ye katıldı. Çoğunluğu kadınlardan oluşan katılımda Rozetleri İl Kadın Politikaları Başkanı Esra Akpınar taktı. İl Başkanı Melih Kırkpınar törende yaptığı konuşmada ; “Partimize çok fazla teveccüh var. Çıktığımız bu yolda bizlere güç veren, kıymetli hemşehrilerimize teşekkür ederim. Hizmetlerimizi gören insanlarımız gücümüze güç katıyor. Biz algı değil hizmet partisiyiz.” dedi. 

Yapılan törende, Eski Başbakan Merhum Necmettin Erbakan'ın yol arkadaşı ve Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kamalak'ın kızı Kadın Doğum Uzmanı Doç. Dr. Zeynep Kamalak, Avukat Asena Şebnem Artuç, Avukat Emre Artuç, Turizimci Deniz Küçükkenan ve bir çok kişi İYİ saflarına katıldı. 

Göreve geldiği günden beri, şehrin ve şehir halkının sorunlarını dile getirip çözümleri için de her türlü fedakarlığı gösteren İl Başkanı Kırkpınar son olarak ziyaret ettiği Pazaryolu ve Palandöken ilçelerinde Esnaf ve Vatandaş ziyaretlerine de değindi;

Kırkpınar şunları söyledi:

“Teşkilatlarımızla birlikte sürekli Halkımızın içindeyiz. Onların sorunlarını kendi sorunumuz gibi görüp çözümü için uğraşıyoruz. Gücümüzün yettiği yerlerde, Devletimizi yormadan kendi imkanlarımızla sorunları çözüyoruz. Bizi ve imkanlarımızı aşan durumları da dile getirip yetkilileri uyarıyoruz.” 

Halkımız İktidara güvenmiyor!
“Ziyaretlerimizde hemen hemen her kesimden ve her düşünceden insanımızla sohbet ediyoruz. Yıllardır Ak Parti'den başka bir partiye oy vermemiş vatandaşlarımız bile güvenini yitirmiş. Bu gidişat daha kötü sonuçlar doğuracak korkusuyla yaşıyor insanlar. Elimizde kalan kuru ekmeğin bile çok görüleceği günlere doğru gidiyoruz diye düşünüyorlar. Hakla porsiyon küçültmeyi tavsiye eden bir zihniyet var karşımızda. Bir taraftan tasarruf edilmeyen lüks hayat, diğer taraftan yediği kuru ekmek çok görülen sefalet. Kendileri porsiyonlarını ve lükslerini küçültseler, halkımız kuru ekmeğinden bile vazgeçecek kadar fedakardır.”

Esnaf kavramı tarihe karışacak! 

“Bu kötü ekonomik gidişat devam ederse yakın zamanda esnaf kelimesi hayatımızdan silinecek. Pandemi bahane edilerek ekonomik krizi örtmeye çalışıyorlar. Pandemi öncesi ekonomimiz kötüydü, Pandemi ile birlikte daha kötü oldu. Buna hazırlıklı olan ülkeler, esnafını en az zaiyatla kurtardı. Kapanma süresince verilen komik rakamlı yardımlar esnafın sıkıntısına çözüm olamaz. Devlete hiçbir masrafı ve yükü olmayan esnafımız, zor günleri kurtarmak için çektiği kredileri ödeyemiyor şu an. Böyle devam ederse icralık olan esnaflarımız kepenk kapatmak zorunda kalacak ve işsizler ordusuna yeni neferler katılacak. Hükümetin yapması gereken, kredi faizlerini silip, uygun ödeme koşulları ile yeniden yapılandırmaktır.”

Kuraklık değil, duyarsızlık çiftçiyi bitirdi! 

“Teknoloji ve bilim her zorluğa bir kolaylık sağlamak için var. Sulama yöntemleri çok ucuz maliyetlerle çözülüyor. Ama hükümet bu konuda duyarsız. Bizim saraya hana hamama ihtiyacımız yok. Birinin maliyeti ile ülkede kuraklık sorunu kalmaz. Kötü Ekonomiyi Pandemiye, kötü tarım politikalarını kuraklığa bağlamayla sorunlar çözülmez. Bizim sorunumuz Duyarsızlık. Hayalperest, gerçeklikten uzak vaatlerle halkı oyalamanın toplumda karşılığı yok artık. Yeni politikalar üretemeyen Hükümet'in uzay macerası da sönük geçti. Kırsal bölgelerden göçler hiç olmadığı kadar arttı. Böyle devam ederse, tarımda tamamen dışa bağımlı bir ülke olarak kalacağız. Vatandaşın istediği doğru politikalarla uygulanacak çözümler. İYİ Parti olarak tüm mesaimizi buna ayırdık. İktidar olduğumuz günden itibaren tespit ettiğimiz her sorunu çözmek boyun borcumuzdur” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Avni bulut 16 Temmuz 2021 22:08

    İyilerle gurur duyuyoruz, hele birde hemşerilerimizin gaflet uykusundan kalktıklarını görmek duymak gururumuzu sevinçle süslüyor. Selam olsun dadaşıma gardaşıma