SİYASET Haber Girişi : 31 Ocak 2023 17:02

ERZURUM'DA CHP DURMAK BİLMİYOR

ERZURUM'DA CHP DURMAK BİLMİYOR
CHP Erzurum'da vekil çıkarmaya kararlı

Cumhuriyet Halk Partisi Erzurum'da millekvekili çıkarmak için aralıksız çalışıyor. Parti Genel Merkezi de Erzurum'u boş bırakmıyor. Bu gün Erzurum'a gelen Parti Meclis Üyesi Yaşar Seyman ve Muğla Milletvekili Mürsel Alban, Parti İl Binasında partililerle bir araya geldi. 

 

 

Toplantıda bir konuşma yapan Muğla Milletvekili Mürsel Alban, " Bu seçimde Erzurum'dan milletvekili çıkarmak için ne gerekiyorsa yapacağız. İl Teşkilatımızın saha çalışmalarına ek olarak, bizlerde kurduğumuz doğu masasıyla, bölgedeki her ilde çalışmalar yürütüyoruz. Erzurum'Da yaptığımız çalışma ile, şehirde gördüğümüz eksiklikleri, şehrin potansiyellerini, Erzurum'a özel neler yapabileceğimizi rapor haline getirerek genel merkezimize sunacağız." dedi. 

 

 

Parti Meclis Üyesi Yaşar Seyman'da yaptığı açıklamada; " Bakın dün mutabakat metnini açıkladık. 13. Cumhurbaşkanı Çankaya’da oturacak… Bizim iktidarımızda herkesin yüzü gülecek… Aç çocuk kalmayacak!  Bölgesel kalkınmışlık farkları ortadan kalkacak. Ülkenin doğusuyla batısı arasındaki kalkınmışlık farkını ortadan kaldıracağız. Cumhuriyet’in 100. yılında Türkiye'nin de Erzurum'un da yüzü gülecek." dedi. 

 

 

 

 

 

Erzurum İl Başkanı Suat Dülger, " Cumhuriyet Halk Partisi ülkenin demokrasi tarihinde bir ilki gerçekleştirerek, altı partiyi bir araya getirdi. Yine Cumhuriyet tarihinde bir ilki gerçekleştirirek, ortak seçim beyannamesi niteliğinde olan mutabakat metnini kamuoyuyla paylaştı. Bizle Yerelde teşkilatlar olarak, 30 yıl sonra bir ilki gerçekleştirerek, Erzurum'dan milletvekili çıkaracağız. Yaptığımız çalışmaların meyvesini sahada alıyoruz. Yapılan anketlerde Erzurum'Da Cumhuriyet Halk Partisi yüzde 12-13'lerle ifade edilmeye başlandı. Eminim ki bu oran seçim sürecinde daha da artacaktır. Vatandaşın hem liderimize hem partimize güveni tam.Bu gün buraya gelerek çalışmalarımıza katkı sağlayan heyetimize de teşekkür ediyorum." dedi. 

 

.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.