SİYASET Haber Girişi : 21 Haziran 2022 12:35

ERZURUM BUNU HAK ETMİYOR

ERZURUM BUNU HAK ETMİYOR
İYİ Parti Palandöken İlçe Başkanı Ahmet Han Efe, Ulaştırma bakanlığına eleştiriler yönelterek, AK Parti’ye yüzde 70’e yakın oy veren Erzurumluların bu muameleyi hak etmediğini savundu.

Efe yaptığı açıklamada, şunları söyledi; “ Vatandaşlarımızdan yoğun şikayet alıyoruz. Erzurum’dan Ankara’ya yapılan uçak sefer saatleri ne yazık ki Erzurumluları yoruyor. Hafta başı Pazartesi Günü Ankara’ya tek sefer var ve oda akşam 22:35’te, işi olan vatandaş, mecburen bir gece Ankara’da konaklamak durumunda kalıyor. Yine haftanın üç günü Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri Ankara’ya öğleden sonra sefer var, akşam dönüş, öğleden sonra Ankara’ya giden birinin akşama kadar işlerini halletme şansı yok. Cuma günü ise hiç uçuş yok. Bu Erzurum’a Erzurumluya reva mı? Erzurum’dan uçuşlarda uçak bilet fiyatları da her ilden daha yüksek, bunun sebebi Erzurumlunun iktidar partisine yüzde 70 oranında destek vermesi midir?

 

 

 

 

 

Yine Erzurum’da Ulaştırma Bakanlığı’na bağlı araç muayene istasyonunda resmen Erzurumlulara zulüm ediliyor. Erzurumlular aşağılanıyor, adam yerine konulmuyor. Randevu alıp aracını muayene götüren hemşerilerimiz, muayene için tam bir buçuk saat bekliyor. Ne bir gölgelik alan var de de bir bardak su satın alabilecekleri bir yer. Yazın güneşin altında, kışın soğukta, ayakta beklemek zorundalar. Sanki bu işi TÜVTÜRK babasının hayrına yapıyor. Bir şehrin insanı bu kadar aşağılanamaz.

 

 

 

 

İktidar partisinin yöneticilerine sesleniyorum, bu millet size sıkıntılarının çözümü için oy verdi. Küçük ortağınızla birlikte 5 vekil verdi. Bütün Belediyeler neredeyse sizin partinizden seçildi. Sonuç bu mu? Seçim zamanı insanların yüzüne nasıl bakacaksınız? Ne deyip yeniden oy isteyeceksiniz? Şehir insanı bu haksız muameleyi hak etmiyor. Bu vurdumduymazlığın karşılığını sizlere sandıkta verecek, bundan şüpheniz olmasın.” Dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.