GÜNDEM Haber Girişi : 15 Ocak 2023 13:58

ERGÜRDER’DEN PEHLİVAN BAŞKANA ZİYARET

ERGÜRDER’DEN PEHLİVAN BAŞKANA ZİYARET
Erzurum Şampiyon Güreşçiler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Doç.Dr. İzzet Uçan ve beraberinde Yönetim Kurulu Üyeleri Erzurum MHP İl Başkanlığına atanan Adem Yurdagül’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Erzurum Şampiyon Güreşçiler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Doç.Dr. İzzet UÇAN ve Beraberinde Yönetim Kurulu Üyeleri Erzurum MHP İl Başkanlığına Atanan Adem YURDAGÜL’e Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundular.

 

 

Başkan Yurdagül, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ''Bu Büyük Ve Başarılı Güreş Camiada ERGÜRDER Olarak Türk Güreşini Biradım Daha İleriye Götürmek, Ayyıldızlı Bayrağımızı Gönen’lere Çektirmenin ve İstiklal Marşımızı Dünyaya Dinletmenin Mücadelesini Yakınan Takip Edip Kendisini Vermiş Olduğu Bu Mücadelede Değerli Başkanımız Doç.Dr. UÇAN’ı Bir Erzurum’lu Olarak Canı Gönülden Kutluyorum. Ayrıca Atasporu Güreş Camiasının Ter Dökmüş Bir Ferdi Olarak Bugün Burada Bizleri Yanlız Bırakmayan Büyüklerimiz Ustalarımız Şampiyonlarımız ve Çıraklarımızın Bu Büyük Teveccühleri Bizleri Ziyadesiyle Mutlu Etti Bundan Sonraki Birlikte Yürüyeceğimiz Bu Yolda MEVLAM Birlik ve Beraberliğimizi Bozmasın İnşallah''dedi.

 

 

Doç.Dr. Uçan ise; Atasporu Güreş Camiasının Sıcak Samimiyetini Destekleri ve Misafirperverliğiyle Birkez Daha Bizlere Yaşatan Tüm Erzurum’u Kucaklayacak Duruşuyla, Düşüncelerine Tüm İçtenliğimle İnandığım Kıymetli Başkanımıza Çıkmış Olduğu Bu Yolda Başarılar Diler Camiamız Adına Hayırlı Olmasını Temenni Ederiz'şeklinde konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.