SİYASET Haber Girişi : 03 Mayıs 2024 22:18

Erbakan: Aziziye, milli görüş belediyeciliği ile şahlanacak...

Erbakan: Aziziye, milli görüş belediyeciliği ile şahlanacak...
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Aziziye Belediyesini ziyaret etti. Aziziye'yi özlenen milli görüş belediyeciliğiyle tanıştıracaklarını belirten Erbakan, seçim zaferinden dolayı Aziziye Belediye Başkanı Emrullah Akpunar'ı tebrik etti

ERZURUMEKSPRES - Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Aziziye Belediyesini ziyaret etti. Belediye Başkanı Emrullah Akpunar'a hayırlı olsun dileklerini ileten Erbakan, “Milletimizde 1989 ve 1994’teki Milli Görüş belediyecilik özlemi vardı. Vatandaşlarımız o döneme duydukları özlemi sandığa yansıttılar. Aziziyeli ve Erzurumlu hemşehrilerimize teşekkür ediyorum” dedi. 

 

 

 

BAŞKAN AKPUNAR'DAN AZİZİYE SUNUMU

 

Fatih Erbakan'a ilçeyle ilgili bir sunum yapan Aziziye Belediye Başkanı Emrullah Akpunar, '' İlçemizin her sokağına ve her mahallesine hakimiz. Yıllardır bu seçimlere hazırlandık ve nerede hangi sorunların olduğunu çok iyi biliyoruz. Ben ve ekibim ilçe halkıyla birlikte el ele vererek, Aziziye'yi en iyi hizmetlerle tanıştıracağız. Herkez ilçemizdeki değişim ve dönüşümü çok kısa süre içerisinde görecek''dedi.

 

 

ERBAKAN: BAŞKANIMIZA HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERECEĞİZ

 

Sunumun ardından Başkan Akpunar'a teşekkür eden Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Aziziye'yi yakından takip ettiklerini belediye başkanı Akpunar'a her türlü desteği vereceklerini söyledi.

Başkan Akpunar, Erbakan'a ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Oltu Taşı tespih ve Erzurum Ehram kumaşıyla tasarlanan ve çeşitli giyim aksesuarlarından oluşan özel bir set hediye etti. 

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Belediye Şeref Defterini imzaladıktan sonra beraberindeki heyetle birlikte çalışanları selamladı. 
 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.