SİYASET Haber Girişi : 11 Nisan 2024 19:08

Emrullah Akpunar, yarın mazbatasını alıyor... Aziziye'de kutlama var...

Emrullah Akpunar, yarın mazbatasını alıyor... Aziziye'de kutlama var...
İtitrazların sonuçlandığı Aziziye'de seçimi birinci biteren Emrullah Akpunar, yarın mazbatasını alıyor...

ERZURUMEKSPRES - Aziziye ilçesinde 31 Mart seçimlerini en yakın rakibine Bin 700 oy fark atarak önce bitiren Emrullah Akpunar, yarın mazbatasını alıyor. 

Saat 14.00'da Ilıca'da bir araya gelecek olan seçmenler konvoyla yeni başkan Emrullah Akpunar'ı Erzurum Adliyesi'ne getirecek. Burada çoşkulu kalabalıkla birlikte mazbatasını alacak olan Akpunar, görevine başlayacak.

 

 

AZİZİYE'DE KUTLAMA VE ŞENLİK VAR

 

Mazbata töreninin ardından akşam 18.00'da Aziziye Belediyesi tarafından Dadaşkent Düzgün Market Semti'nde kutlamalar yapılacak. Kutlamalara Erzurumlu yerel sanatçılar İlayda İdem, Fatih Koçak, Selami Durmuş ve ve Köksal Gelgeç de konserleriyle de katkı sunacak. 

 

 

AZİZİYE'NİN KAYBEDECEK BİR GÜNÜ DAHİ YOK

 

Bu zaferi ve bu mutluluğu vatandaşlarla birlikte kutlayacaklarını belirten Aziziye Belediye Başkanı Emrullah Akpunar, '' Yarın bizim için önemli bir gün. Mazbatamızı alıp, kollarımızı sıvayıp işimize başlayacağız. Bu mutluluğu saat 18:00'da Düzgün market Semtin'de vatandaşlarımızla birlikte paylaşacağız. Daha sonra Aziziye ilçemizi yeni hizmetlere kavuşturmak için Bismillah diyeceğiz. Seçimden önce verdiğimiz bütün sözleri tüm vaatlerimizi yerine getirmek için gece-gündüz çalışacağız. Ilıca'nın, Dadaşkent'in ve tüm mahallelerimizin kaybedecek bir günü dahi yok''dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.