SİYASET Haber Girişi : 12 Nisan 2024 17:04

Emrullah Akpunar, mazbatasını aldı...

Emrullah Akpunar, mazbatasını aldı...
31 Mart yerel seçimlerinde Aziziye Belediye Başkanı seçilen Emrullah Akpunar, mazbatasını aldı.

ERZURUMEKSPRES - 31 Mart yerel seçimlerinde Aziziye Belediye Başkanı seçilen Emrullah Akpunar, mazbatasını aldı.  Konvoy eşliğinde Ilıca'dan Erzurum Adliyesi'ne gelen Akpunar'ı seçmenleri yalnız bırakmadı. 

 

 

 

Ilıca'da toplanan kalabalığa kurbanlar kesildi. Vatandaşlar davul-zuna eşliğinde halaylar çekerek kutlama yaptı. Yaklaşık 500 araçlık konvoy, şehir turu atarak Erzurum Adliyesi'ne doğru yola çıktı. Erzurum Adliyesi'ne gelen Akpunar'ı Yeniden Refah Partisi İl Yönetimi, meclis üyeleri ve vatandaşlar yalnız bırakmadı. 

 

 

Çok sayıda vatandaş Adliye önünde Emrullah Akpunar'ı  '' Aziziye seninle gurur duyuyor'' sloganlarıyla karşıladı. Omuzlara alınan Akpunar ise, '' Bu mazbata benim değil, hepimizin mazbatası. Artık işe koyulma zamanı. Aziziye ilçemiz bizden hizmet bekliyor''dedi.

 

 

Kaybedecek bir dakika dahi zamanlarının olmadığını da ifade eden Akpunar, '' Buraya kadar bana eşlik ettiniz hepinize teşekkür ederim. Beni seçim süreci boyunca bir an olsun yalnız bırakmadınız. Daha öncede söylediğim gibi. Sorunları birlikte tespit edip, çözümü de birlikte bulacağız. Artık Aziziye ilçemize hizmet etme günüdür'' diye konuştu.  

 

 

 

 

J

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Hasena Gür 18 Nisan 2024 16:15

    Sayın Emrullah Akpunar Aziziye için en doğru seçimdi. Başarılı olacağına canı gönülden inanıyoruz. Yolun açık olsun başkanım.

  • Musakusan 12 Nisan 2024 23:42

    Emrullah baskan Erzurum un batıya açılan bu güzel azzıye ilce sını Erzurum un en güzel örnek bir yerleşim yeri olacagı na inanıyorum rabbim yolunu açık etsin ilce mıze hayır li ugurlu olsun

  • Yusuf bayraktar 12 Nisan 2024 22:18

    Çalışan kazansın ve insan değeri bilen Emrullah başkan kazandı zengin olsun başkan o olsun demedi millet ayrım yapan Lara vermedi millet

  • Remzi Daşlı 12 Nisan 2024 21:17

    Yeniden Refah Partisi ithal aday ile değil kendi öz insanı ile yola devam dedi. Emrullah Akpunar baskanı yeni görevinde tebrik ediyor başarılar diliyoruz. Adnan Bozan ve ekibine yapılan kumpas ergen karşılığını bulacaktır.

  • Fatih Muhsin 12 Nisan 2024 18:01

    Allah muvaffak etsin inşallah vatana millete ilçeye hayırlı işler bol kazançlar getirir