SPOR Haber Girişi : 23 Ağustos 2023 14:01

ELMALI, ERZURUMSPOR BİZİM GÖZ BEĞİMİZDİR.

ELMALI, ERZURUMSPOR BİZİM GÖZ BEĞİMİZDİR.
Bir Dadaş Hareketi kurucusu Avukat Ebubekir Elmalı Erzurumspor FK Başkanı Ahmet Dal'ı ziyaret etti.

Bir Dadaş Hareketi Kurucusu Avukat Ebubekir Elmalı, Erzurumspor FK Başkanı Ahmet Dal'ı ziyaret etti. Erzurumspor markasının şehir adına son derece önemli olduğuna dikkat çeken Elmalı, " Zor bir dönemden geçen Erzurumsporun hak ettiği Süper Lig'e yeniden yükselmesi için, tüm şehir olarak birleşip, ortak hareket etmek gerekiyor." dedi. 

 

 

Erzurumspor FK Başkanı Ahmet Dal'la bir süre sohbet eden Elmalı, Kulübün son durumuyla ilgili bilgiler aldı. Bu ekonomik koşullar altında oynan maçlarda futbolcuların gayretini önemsediğini belirten Elmalı, " Erzurumspor bizim göz bebeğimizdir. Şehrin marka değeridir. Belediye Başkanımızın Mehmet Sekmen'in emekleri ortada. Şehir adına Erzurumspor noktasında birlikte hareket etmek ve taşın altına elimizi koymak zorundayız. Erzurumspor'un yeniden Süper Lig'e çıkması için siyasisinden, iş adamına, bürokratından taraftarına herkes birlikte hareket etmeli." dedi. 

 

 

Erzurumspor Başkanı Ahmet Dal, Elmalı'ya Cumhuriyetin Yüzüncü yılı için tasarlanan Erzurumspor formasını hediye etti. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.