ELMALI ERZURUM İÇİN ŞANSTIR

Erzurum’un en büyük problemlerinden biri de siyasette marka isimler çıkaramaması. İşte Avukat Ebubekir Elmalı, Erzurum için bu anlamda bir şans. Türkiye Değişim Partisi Genel Başkan Yardımcısı, Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Avukat Ebubekir Elmalı tam bir Erzurum sevdalısı. Hem de Genel Başkan Mustafa Sarıgül’ün A Takımına girmeyi başarmış bir isim.

 

 

 

 

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül bitmeyen tükenmeyen enerjisiyle, Anadolu’yu  karış karış geziyor. Şimdiden yapılan anketlerde yüzde 2’yi buldu. Öyle görünüyor ki ülke siyasetinde artık Türkiye Değişim Partisi’nin de bir ağırlığı olacak.

 

 

 

Türkiye Değişim Partisi‘nin ekran yüzü Avukat Ebubekir Elmalı. Sürekli, yaygın ve yerel televizyon ekranlarına çıkıp, parti politikalarını anlatıyor, gündemi değerlendiriyor. 44 yaşında olan Elmalı özellikle ekonomiyle ilgili yaptığı tespit ve değerlendirmeleriyle ön plana çıkıyor. Katıldığı her programda sözü bir şekilde Erzurum’a getiriyor. Erzurum’u anlatıyor. Yani anlayacağınız has bir Dadaş.

 

 

 

Erzurum İl Kongresine Parti Merkezinde ne kadar üst düzey yönetici varsa, Erzurum’a getirdi. Üç gün boyunca onlara Erzurum’u gezdirdi, şehri anlattı. Sadece Parti yöneticileri değil, onlarca iş adamını da Erzurum’a taşıdı. Şehrin potansiyellerini anlatıp yatırım çağrısında bulundu. Elmalı sadece söylem adamı değil, yaptığı eylemlerde dikkat çekiyor.

 

 

Erzurum Kongresine katılan Genel Başkan Mustafa Sarıgül’de kürsü konuşmasında kendisinden sitayişle bahsetti. “ Onda gençliğimi görüyorum” dedi. “Çok yakın bir gelecekte siyasette ismi çok konuşulacak bir siyaset adamı olacak” dedi.

 

 

İşte tüm bu anlattıklarımdan yola çıkarak, şunu söyleyebilirim ki Erzurum’dan çıkıp, marka bir hukuk adamı olan Avukat Ebubekir Elmalı, marka bir siyaset adamı da olacak gibi. Bu anlamda Erzurum’un önemli bir eksiğini  de tamamlamış olacak.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.