SİYASET Haber Girişi : 22 Kasım 2021 09:00

EFE, MAHALLE GEZİLERİNDE

EFE, MAHALLE GEZİLERİNDE
İYİ Parti Palandöken İlçe Başkanı Ahmet Han Efe, mahalle mahalle dolaşıyor.

İYİ Parti Palandöken İlçe Başkanı Ahmet Han Efe, mahalle mahalle dolaşıyor.

 

 

 

 

"Seçimlere kadar sıkılmadık el bırakmayacağız" diyen Efe mahalle statüsüne geçen Ali Bezirgan ve Uzun Ahmet köylerini ziyaret etti.  

 

 

 

 

 

 

İYİ Parti Erzurum Milletvekili Naci Cinisli ve yönetim kurulu üyeleriyle birlekte Ali Bezirgan ve Uzun Ahmet köylerini ziyaret eden İYİ Parti Palandöken İlçe Başkanı Ahmet Han Efe, " Mottomuz seçime kadar ilçede sıkılmadık el bırakmamak. Bu manada belirlediğimiz program dahilinde, mahallelerimizi, köylerimizi ziyaret ediyoruz. Gittiğimiz yerlerde tıpkı Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener gibi, siyaset yapmıyoruz, vatandaşın sıkıntılarını dinleyip gündeme getiriyoruz. Hizmet noktasında bir çok eksiği bulunan mahallelerde köylerde yaşayan ilçe sakinlerinin en büyük problemi ekonomi. 'geçinemiyoruz' diyorlar. Ay sonununu getiremediklerinden dertliler. Vatandaşın gündeminde ne 50+1 var, ne de ittifaklar. Tek dertleri geçim mücadelesi. Hemen hepsi dar gelirli. Biz siyasetçilerin İktidar olsun muhalefet olsun, ekonomi üzerinde çalışması gerekiyor. Vatandaş artık yeter diyor." dedi.  

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.