SİYASET Haber Girişi : 05 Ağustos 2022 14:58

Dülger: CHP, yıllardır kaderine terk edilmiş şehrimizi sahipsiz bırakmayacaktır

Dülger: CHP, yıllardır kaderine terk edilmiş şehrimizi sahipsiz bırakmayacaktır
Cumhuriyet Halk Partisi Erzurum İl Başkanı Suat Dülger, basın mensuplarıyla kahvaltıda buluştu. Dülger, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun Erzurum ziyareti sonrası değerlendirmelerde bulundu.

ERZURUMEKSPRES - Cumhuriyet Halk Partisi Erzurum İl Başkanlığı, basın mensuplarıyla kahvaltıda buluştu. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun Erzurum ziyareti sonrası değerlendirmelerde bulunan İl Başkanı Suat Dülger, Gurup toplantısının Erzurum’da yapılmasının şehirde büyük bir memnuniyetle karşılandığını ve genel merkezlerinin Erzurum’a verdiği değere değinen Dülger şu açıklamalarda bulundu, “Cumhuriyetin temelinin atıldığı şehir Erzurum’a verdiğimiz değerin ve önemin göstergesidir Genel Başkanımızın bütün millet vekilleri ile gelmesi. Cumhuriyet Halk Partisi yıllardır kaderine terk edilmiş şehrimizi sahipsiz bırakmayacaktır. Söz verilip yapılmayan tüm projeleri, yarım bırakılanları ve yapılması gerekenleri biz yapacağız. Eski günlerde olduğu gibi çiftçinin yüzü gülecek, hayvancılıkla uğraşan insanlarımızın yüzü gülecek, esnafın, memurun, işçinin, işsizin, emeklinin yüzü gülecek. Kadim şehrimizi terkedilmişliğe mahkûm eden bu sisteme dur diyeceğiz. İktidar olduğumuz gün bunu değerli yurttaşlarımızda görecek.”

 

Erzurum’da 18 bin 910 esnaf ve hane ziyareti yaptık. 

 

Açıklamasının devamında parti saha çalışmalarına ve halkın tepkisine değinen Dülger,  “Saha çözüm ekiplerimiz şehir merkezinde bir çok haneyi ziyaret ederek anket ve bilgilendirme çalışması yapıyor. Çalışmamızı ilçeler dahil bütün Kasım ayında tamamlamayı düşünüyoruz. Ekiplerimiz ziyaret ettikleri hane ve iş yerlerinde anketler de yapıyor. Partimize teveccüh çok fazla. Yurttaş mevcut sistemden, ekonomiden, işsizlikten ve geleceklerinden kaygılı. Şimdiye kadar 18 bin 910 esnaf ve hane ziyareti gerçekleştirdik. Kapı kapı gezecek ve yurttaşın sesi olmaya devam edeceğiz. Buradan söz veriyorum, nerede bir sorun varsa çözümü iÇin orada olacağız. Nerede bir haksızlık varsa hakları savunmak adına orada olacağız. Kadim şehrimizin peşkeş çekilen şeker fabrikası dahil tüm değerlerini gerçek sahiplerine iade edeceğiz. Sandıklar açıldığı zaman millet ittifakının iktidarı gelecek, huzur, bereket, adalet ve güven gelecek.” diyerek sözlerini tamamladı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.