SİYASET Haber Girişi : 22 Temmuz 2022 15:44

DRONLU TESPİT VATANDAŞA TEPEDEN BAKMAKTIR

DRONLU TESPİT VATANDAŞA TEPEDEN BAKMAKTIR

ERZURUMEKSPRES - AK Parti’nin  Erzurum’daki 20 yıllık iktidarı sonrası geldiği noktanın, dronla sorun tespiti olduğunu belirten, Memleket Partisi Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, “ Vatandaşın içine çıkamadıklarından dron uçuruyorlar. Boş verin dron uçurmayı gelin ben size tek tek anlatayım Erzurum'un hangi bölgesinde ne sorun var. Bu yaptığınız her zaman olduğu gibi vatandaşa yukarıdan bakmaktır.” dedi.

 

 

 

Erzurum'da geçtiğimiz günlerde tanıtımı yapılan ve Dijital şehir Erzurum projesini eleştiren Memleket Partisi Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, “ Şaka gibi. 20 yılda sorunları tespit edememiş, çözememişler, şimdi dron uçurarak tespit yapacaklarmış. Vatandaşa tepeden bakarsanız hiçbir sorunu çözemezsiniz. Vatandaşın içine karışın, yanına gidin, bizzat kendisine sorun bakın size neler anlatacak. Yine bir yandaşa milyonlar kazandırmak için iş icat etmeyin. Gelin Memleket Partisine, Erzurum’da şehircilik adına ne sorun var, mahalle mahalle anlatalım size, hemde masrafsız.” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.