SİYASET Haber Girişi : 31 Mart 2021 09:18

DEVA PARTİSİ PALANDÖKEN'DE ESNAFI DİNLEDİ

DEVA PARTİSİ PALANDÖKEN'DE ESNAFI DİNLEDİ
DEVA Partisi esnaf gezilerini sürdürüyor.

DEVA Partisi Erzurum İl Başkanı Vahit Bingöl, saha çalışmalarına devam ediyor. Siyasete hızlı bir biçimde dönüş yapan Bingöl, yorulmak bilmiyor. Bir gün merkezde bir gün ilçede sloganıyla yola çıkan Bingöl, esnaf ziyaretleri gerçekleştirip, Deva Partisi'ni anlatıyor, vatandaşın sorunlarını dinliyor. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bu kapsamda Palandöken ilçesinde esnaf ziyaretleri gerçekleştiren İl Başkanı Vahit Bingöl, " Gittiğimiz her yerde vatandaşın teveccühü ile karşılanıyoruz. Bu teveccüh bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor, enerjimize enerji katıyor. Esnafımızın 'halini pürmelalini' gördükçe bizlerde üzülüyoruz. Zaten ekonomik olarak sıkıntılarla boğuşan esnafımız pandemi nedeniyle iyice perişan olmuş durumda. Alınan ekonomik tedbirler, verilen destekler yeterli gelmiyor. 750 TL kira yardımıyla, esnafımızın derdine derman olmak mümkün değil. Kaldı ki bir çok esnafımız bu 750 TL'yi bile alamamış durumda.

 

 

 

 

 

 

Bir tarafta 'lebalep' kongreler yapılırken, diğer tarafta esnafa kısıtlama getirilmesi kendilerini üzüyor. Tedbir alınırken bütün fedakarlığın esnaftan beklenmesi, yükün altına yalnızca vatandaşın girmesinin beklenmesi doğru dedil. Esnaf BAĞKUR'unu, kirasını, çalıştırdığı personelinin maaşını ödeyemez hale gelmiş. Neredeyse hepsinin bankalara borçları var. faiz yükünün altında eziliyorlar. Sattığını yerine koyamıyor...

 

 

 

 

 

 

Önümüzdeki günlerde Ramazan ayını idrak edeceğiz. Vatandaşın alım gücü kalmamış. Her şey ateş pahası. Vatandaşın cebinde, mutfağında yangın var. Ancak ne üzücüdür ki bu ülkeyi yönetenlerin gündemi çok başka. Bu yangının varlığını kabul etmeyenlerin, yangına müdehale etmesini zaten beklenemez. Biz bütün bu dertlere Deva olmak için yola çıktık." dedi... 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.