GÜNDEM Haber Girişi : 19 Eylül 2021 13:02

Deva Partisi Erzurum İl Başkanı Vahit Bingöl’den Gaziler Günü mesajı

Deva Partisi Erzurum İl Başkanı Vahit Bingöl’den Gaziler Günü mesajı
Deva Partisi Erzurum İl Başkanı Vahit Bingöl, Gaziler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Bingöl, Şehitlik ve gaziliğin, Türk milleti için onurların en büyüğü, şereflerin en yücesi olduğunu ifade etti.

ERZURUMEKSPRES - Deva Partisi Erzurum İl Başkanı Vahit Bingöl, Gaziler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Bingöl, Şehitlik ve gaziliğin, Türk milleti için onurların en büyüğü, şereflerin en yücesi olduğunu ifade etti.

 

Bingöl, mesajında şunları kaydetti:

 

''Vatanını canından aziz bilen, bağımsızlığımızın korunması, ülkenin her köşesinde huzur ve güvenliğin sağlanması için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan bir milletin evlatları olarak, Gaziler Günü'nde büyük bir kıvanç yaşıyoruz. Gazilerimizin ve şehitlerimizin ailelerinin gururuna ortak oluyor, kederlerini yürekten paylaşıyoruz.

Bin yıldır barış, kardeşlik ve huzur içinde yaşadığımız bu cennet vatan bizlere şehitlerimizin ve gazilerimizin, tüm kahramanlarımızın emanetidir.

Onların büyük özverileri sayesinde bugün geleceğe güvenle bakıyor, uygar dünyadaki konumumuzu daha ileriye taşımak için el birliğiyle çalışıyoruz.

Şehitlerimiz ve gazilerimiz kahramanlığın, cesaretin ve fedakârlığın sembolleri olarak milletimize mal olmuştur. Onlar milletimizin ortak hatırasına emanet edilmiş aziz varlıklarımızdır.

Esasen Sakarya Zaferi'nin ardından Meclisimizin Mustafa Kemal Atatürk'e Gazi unvanı ve Mareşal Rütbesini vermesi, onların milletimizin gönlündeki özel yerini ve saygınlığını en güzel şekilde anlatmaktadır.

Şehit ve gazilerimizin emaneti vatanımıza aynı şuur ve kararlılıkla sahip çıkacağımızı bu vesileyle bir kez daha vurgulamak istiyorum.

Gazilerimizin, taşıdıkları onura yaraşır bir şekilde hayatlarını devam ettirmeleri, hak ettikleri imkân ve şartlara kavuşturulmaları konusunda milletimizin de devletimizin de gereken duyarlılığı göstermeye devam edeceğine inancım tamdır.

Parti Programımızda belirttiğimiz gibi “Devletimiz yaşamları boyunca şehit ve gazi yakınlarımızın yanında olacak, düzenli aralıklarla ekonomik, sosyal ve kültürel ihtiyaçlarını takip edecek, karşılaştıkları sorunları süratle çözeceğiz. Özellikle sosyal hizmetlere ihtiyacı olanlara gerekli desteği öncelikli olarak sağlayacağız.” sözlerimizin arkasındayız.

Atatürk'e Gazi Unvanı ve Mareşal Rütbesi Verilmesinin Yıl Dönümü ve Gaziler Günü'nde, Büyük Önder Atatürk ve silah arkadaşlarını, şehitlerimizi ve aramızdan ayrılan gazilerimizi minnet ve rahmetle anıyor, tüm gazilerimize milletim ve devletim adına şükranlarımı sunuyorum.''

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.