SİYASET Haber Girişi : 18 Ekim 2021 14:54

DEVA PARTİSİ ERZURUM'DA 1 YAŞINDA

DEVA PARTİSİ ERZURUM'DA 1 YAŞINDA
DEVA Partisi İl Başkanı Vahit Bingöl, İl kongresinin üzerinden geçen 1 yılı basın mensuplarına değerlendirdi. Bingöl, " Vatandaş, her şeyin farkında sandığı bekliyor" dedi.

DEVA Partisi Erzurum İl Başkanı Vahit Bingöl, partinin Erzurum'da kuruluşunun 1 yılını basın mensuplarıyla değerlendirdi. Güç koşullar altında partinin kuruluşunun gerçekleştiğine dikkat çeken Bingöl, " bize kongrelerimiz için salon bile verilmezken, bir yıl gibi kısa bir sürede hemen her kesimin teveccüh gösterdiği bir parti konumuna geldik" dedi. 

 

 

 

 

 

Parti İl binasında gazetecilerle bir araya gelen DEVA Partisi Erzurum İl Başkanı Vahit Bingöl, " Allah'a şükürler olsun ki vatandaş bizi bağrına bastı. Yapılacak ilk seçimde Deva Partisi iktidar olacaktır. Bunu 36 yıllık siyasi birikimime dayanarak söylüyorum. AK Parti'den vazgeçen seçmenin en önemli gerekçesi ekonomi. Vatandaş biliyor ki Türkiyeyi ekonomik açıdan düzlüğe çıkaracak lider de Ali Babacan'dır. Genel Başkanı geçmişte yaptıkları bunun örneğidir. Bakın 2009 -2011 ekonomik krizinde genel başkanımız Türkiyeye'yi teğet geçecek demişti ve bu gerçekleşti. Önemli olan kriz yönetimidir. Ne yazık ki bu hükümet krizi yönetememiştir. Bu gün gelinen noktada, Türkiye, neredeyse iğneden ipliğe her şeyi ital eden, dövizin alıp başını gittiği, İnsanların yarınlarından endişe duyduğu bin ülke haline gelmiştir. Bakın bu gün motorin fiyatı benzinin fiyatını geçmiş durumda. Asgari ücret alan bir kişi, bırakın yoksulluk sınırını, açlık sınırının altında yaşam mücadelesi veriyor. Gençlerimiz işsiz. İnsanların adalete güveni kalmamış. Türkiye 10 milyon sığınmacıya ev sahipliği yapıyor. 10 milyon göçmenin olduğu bir yerde huzur olur mu?   Ama umutsuz değiliz. Yarınlarla ilgili umutlarımız var. Gittiğimiz yerlerde gözlemliyoruz. Vatandaşlarımız herşeyin farkında. Bir an önce sandığın gelmesini bekliyor. Ben göreve geldiğim ilk günden bu güne, tam üç kez Erzurum'un ilçelerini tek tek dolaştım.Vatandaşla bir araya geldim. İnanın çok büyük bir değişim var. Yapılacak ilk seçimde göreceksiniz DEVA Partisi iktidar olacaktır. Bunu 36 yıllık siyasi birikimime dayanarak söylüyorum" dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.