GÜNDEM Haber Girişi : 12 Eylül 2023 19:00

Dev yatırım 2024'te hizmete açılacak...

Dev yatırım 2024'te hizmete açılacak...

ERZURUMEKSPRES - Yaklaşık 2 ay önce temeli atılan, 100 oda ve 160 yatak kapasiteli 5 yıldızlı ACA Erzurum Thermal & Spa Hotel'de hummalı çalışma devam ediyor. Birinci katı tamamlanan hotel 2024 yılında hizmete açılacak. 

 

 

 

Dev projenin yüklenici firması ise deprem bölgesinde yaptığı konutlarla dikkatleri üzerine çeken Erkonut. Firma olası şiddetli bir depremden etkilenmemesi için Hotelin temelinde teknolojinin son imkanlarını kullanarak çalışma gerçekleştirdi.

 

 

 

Dev yatırımdaki çalışmalarla ilgili bilgi veren İşinsanı Mehmet Aca,  Avrupa'da dahi eşi benzeri olmayan bir projeye imza atacaklarını söyledi. Aca, '' Burası Erzurum'un Batı'ya dönük yüzü olan Aziziye İlçesi. Burada yapımına başladığımız 5 yıldızlı termal oelimizin yapımı sürüyor. Akabinde uluslar arası lojistik merkezi planlıyoruz. Projemiz bitti ruhsat aşamasındayız. Tesisi tamamlayacak akaryakıt istasyonu ve servis alanlarıyla bir kompleks olacak. Azizizye tam bir termal kaynak merkezi. Biz burayı, havuzlar, kabinler, suit odalar, restorantlar, düğün alanları, kongre merkezleri, dahil olam üzere 100 odalı, 160 yataklı, 8 suit ve 1 kral dairesinden oluşan tam bir otel yapıyoruz. Yüklenici firma Erzurum Büyükşehir Belediyesi ERKONUT üstleniyor. İhaleyi kendilerine verdik çünkü ERKONUT Türkiye'de konut sektöründe inanılmaz işlere imza atıyor. 10 üzerindeki depreme dayanıklı bir temel attık. Çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Amacımız Otelimizi 2024'de hizmete açmak. 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.