GÜNDEM Haber Girişi : 09 Nisan 2024 17:14

Deniz Zeyrek, Mehmet Sekmen çırpınıyor.

Deniz Zeyrek, Mehmet Sekmen çırpınıyor.
Usta Gazeteci Deniz Zeyrek, ERÇİMSAN A.Ş'deki Belediye hisseleriyle ilgili Sözcü Televizyonunda yayınlanan Para Politika programında konuştu. Zeyrek, "Şehri ihya etmesi gereken fabrika, sadece bir kişi yada bir aile ihya ediyor." dedi.
Deniz Zeyrek, Mehmet Sekmen çırpınıyor.

Yerelde bir kaç medya kuruluşu dışında kimsenin kalem oynatmaya cesaret edemediği, korkup çekindiği, ERÇİMSAN Holdingde yaşananlarlar günlerdir Usta gazeteci Deniz Zeyrek sayesinde ulusal gündem oluyor. 

 

 

"Bu yazdıklarımı başka bir ülkede yazsam yer yerinden oynar" diyen Sözcü Gazetesi Yazarı Deniz Zeyrek, Sözcü Televizyonunda yayınlanan Para Politika programında konuştu. Zeyrek, " ERÇİMSAN A.Ş. yaşananların bir tarafında da devlet yani Büyükşehir Belediyesi var. AK Partili Belediye Başkanı Mehmet Sekmen orada belediyenin hisseleri için resmen çıprınıyor. Şehri, Belediyeyi ihya edebilecek olan fabrika yalnızca bir kişiyi yada bir aileyi ihya ediyor. Bu yazdıklarımızdan sonra savcılığın harekete geçmesi gerekiyor. bu yazılanlar başka bir ülkede yazılsa kıyamet kopar, yer yerinden oynar." dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.